oncontextmenu="return false">

Ja ni,

nu sitter jag här med min 7up och kollar Mission Impossible. Snart ska jag gå och lägga mig. Ska fan sova tidigt idag. Gick och lade mig klockan 7 igår, så ni kan ju tänka er att jag är gaaanska trött. Så nu säger jag godnatt!


jag har bara såna här, konstiga bilder just nu :P


Måste skriva de.

Jag vill först & främst säga förlåt, för att jag har vart en riktigt idiot. Jag vet att personen jag skriver till inte ens läser min blogg, men kanske kan jag få honom att läsa det här inlägget.
Jag är så gymt ledsen för att jag förstörde allting, och jag ångar mig så gymt mycket. Jag skulle göra vad som helst för att få vara med dig, för jag saknar dig jävligt mycket.
Jag vet att du inte ens vill prata med mig, och visst det kan jag respektera, så länge du vet hur jag känner.
Jag tycker verkligen om dig.
Längtar efter dig.
Saknar dig.


förlåt, hade verkligen ingen annan bild. haha!

Wiiihoooo

Ingen mormor och morfar idag..synd ;)
Jag är inte helt för den har släkten grejen, visst jag älskar dom utav hela mitt hjärta. Men att träffas flera gånger i veckan känns liiite för mycket. Hihi. Jag är helt nyduschad nu, har knappt hunnit torka av mig. Ville skriva innan jag börjar göra mig i ordning, för sen när jag är klar ska jag på tur ner till Erika. Så vi får höras hemma hos henne. Pussis!

Update

Jaha blev lite ändringar idag, åkte aldrig ivåg med mami eftersom vi var tvugna att fixa saker hemma. Sen träffade jag inte Erika, för hon skulle vara hemma. Men inte tjura jag för de, jag drog ut med Cissi istället!
Imorgon ska vi till min mormor & morfar...kul. Nejmen, de ska väl bli kul att träffa dom, right? ;)
Usch, har sovit så jävla dåligt dom senaste dagarna, så ska gå och försöka sova nu. Godnatt!



Update----

Har märkt att på inlägg ifrån månaderna innan har vissa bilder gått bort, vet dock inte vilka bilder som var där så kan inte lägga in dom igen. Så sry :)

Nyvaken säger godmorgon

Tjaa, idag har jag verkligen vaknat på rätt sida. Nothing can bring me down!
Idag ska jag shoppa nya kläder med mami, behövs eftersom jag har rensat bort alla kläder jag inte använder längre..R.I.P. Mina skor och kläder betyder allt för mig;O
Men iallafall, det ska jag göra på dagen, sen tror jag att jag ska träffa Erika på kvällen. Hoppas jag iallafall.
Nu tänkte jag hjälpa Cissi, hon har det lite svårt med att byta bild på Facebook, hehe ;)



Nu..

Säger Lilla jag Godnatt. <3


David Mann är jävligt snygg & cool!

Inlägget har ABSOLUT inget med rubriken att göra..hmm..bara för hans skull haha bara på skoj!!!!INGEN, ska bli arg på mig nu.(a)
Idag skulle jag åkt och "bott" hos Johan i några dagar, men jag orkade inte. Ska vara hemma, kolla på världens gulligaste film, Hachiko heter den. Den handlar om en hund som sitter på samma ställe på tågstationen och väntar på sin husse när den kommer hem ifrån jobbet, men en dag kommer inte husse hem men hunden sitter där varje dag i 10 år. Jaja. Nu ska jag kolla, sen sova. Puss på er gullungar!



give up the fight

Nu är klockan alldeles för mycket, och jag sitter fortfarande och lyssnar på 21 guns. Har säkert lyssnat på den 50 gånger. Men det är något som inte stämmer, varje gång jag lyssnar. Jaja. ska inte tråka ut er. Ni sover säkert ändå...hehe. Puss


Filmkväll

Ska strax äta, sen ska jag ner till Erika och ha filmkväll med den underbara. Vi får höras lite senare. Puss.


Alien

Men va kul, har precis sett en alien krälasig ur en människas kropp i filem, jag kommer utan tvekan drömma om det inatt. härlig dröm. Nu hade jag tänkt att gå ut en stund. Ni får ha det så trevligt resten av kvällen. Puss & Godnatt.


Mat, sen duscheN'

Jag är skit trött. Och Erika svara inte på sms? Så jag antar att jag stannar hemma. Yes. Kolla film med family och käka glaaass :D
Jag kan skriva lite senare ikväll för nu ska jag gå och hjälpa mamma att grilla. Hihi puss.


Godmorgon.

Nyvaken, love it!
Haha, man ser ju verkligen förjävlig ut när man precis vaknat. dvar en bad bad night. Blä. Kunde fan inte somna, det var helt omöjligt.
Men nu ska jag gå ner till min mami och käka frukost. Sen duscha.
Så vi höres sen. Puss på er.

Jag kommer sakna Erika mest när hon är borta så länge :(


Erikas


Natt, natt.

Sitter i soffan och väntar på Ghost Whisperer. Älskar program med spöken. Det övernaturliga. Såna saker. Fast jag är heelt besatt utav vampyrer. Jag förstår inte. Det bara är så. Har alltid vart. Sitter i blodet. Men nu ska jag kolla på programmet. Puss ! :)



Kanske blir Dalarna i veckan.

Tjena bloggen!'

Har precis kollat klart på en skit bra film, snart ska jag hjälpa pappa med maten, sen vad jag ska göra senare ikväll har jag faktiskt inte bestämt. Antingen så ska jag ut med Erika E & Erika S. Eller så ska jag stanna hemma och prata lite med mina föräldrar om att åka till Dalarna med Cissi i veckan. Vet inte riktigt.
Att åka till Dalarna med Cissi är något hon och jag planerat flera somrar sen vi var små, men det har liksom inte riktigt blivit av. Så hoppas att dom åker den här veckan så jag kan åka med, eftersom jag åker till Öland vecka 32. Eventuellt. :)
We'll see, we'll see.
Nu börjar jag bli hungrig så ska hjälpa papi med maten, skriver senare. Bye bye!



Waka Waka

Har precis käkat glass..mums. Om en liten stund ska jag gå och duscha & göra mig i ordning, för ska på fest hemam hos Johan tonight. As härligt! ;)
Det blir att förfesta hos mig, lyssna på härlig musik. Kan lägga in 2 låtar som jag vanligtvis lyssnar mycket på.
Jag har inte så jätte mycket att skriva egentligen,. eftersom det inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Börjar ta det lugnt mera nu.
Har bara inköpt två grejer. Hihi. Jag var bara tvungen att köpa dom (A) Ni vet dom där intimrakningsprodukterna ifrån RFSU. Faktiskt ganska bra. :)




Robyn - Dancing om my own



Shakira - Waka Waka(This time for Africa)


men nu hinner jag inte skriva mer, jag måste gör mig i ordning. Han kommer och hämtar upp mig snart så då måste vi åka direkt. Skriver lite senare inatt. Okej ?
Puss på er !



Gokväll, 20 juli

Jag orkar inte göra något mer med bloggen just nu, det kommer väl om några dagar. Så fort jag orkar så fixar jag det. Nu ska jag kolla på film, dricka lite frukt soda. Duscha, sen sova. Puss på er. !!

Godmorgon, 20 juli

Idag är det inte så jätte bra väder ute, så det blir att stanna hemma idag faktiskt. Vara hemma med lillebror och kolla på film, fixa lite ma. Eller så åker jag och han och badar lite grann. Låter jätte bra enligt mig. :)
Ikväll ska jag träffa Erika E igen. Vi ska väl göra något. Sitta vid vattnet som igår kväll. hihi. Puss hejdå!



Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, så godnatt på er. Sov så jääävla gott. :)

Slänger in en bild ifrån stranden...PÖSS


Soligt idag!

Vi får så hur länge solen kommer att vara framme. För den brukar försvinna faktiskt nu för dagarna. Synd..

Just nu är klockan runt kvart i 2, så jag ska väl käka lite grann, duscha, göra mig i ordning och sen vänta på att Erika ska kommer hem ifrån hennes körkurs. Så de kommer väl ta runt några timmar. hihi :$
Usch, idag är jag verkligen trött. För jag har knappt sovit något inatt, innan jag skulle sova, satte jag på musik(som alltid) då fick jag världens gråtattack. Förstår inte vart de ens kom ifrån? Så runt klockan 9 slutade det, och då tänkte jag för mig själv att jag kanske skulle gå upp, men vips så somnade jag, för mig var det lite konstigt?
Y E S.
Juste, ikväll. OM jag inte är ute, så kommer jag göra en ny header. För det behövs. Eller jag ska göra den så fort jag får bilderna ifrån Erika.

Nu måste jag springa och käka, för min mami säger att jag ska äta innan dom plockar undan.

Hejdå!♥

Jag är verkligen trött.

Herregud, nu måste jag nog säga Godnatt faktiskt. Jag vet inte hur länge till jag egentligen orkar hålla mig vaken.
Har suttit uppe hela kvällen för att lägga själva "grunden" för bloggen. Ska göra om den, orkar inte ha svart. Så imorgon fortsätter jag så får vi se hur det blir.

Om jag inte är för upptagen imorgon såklart..För jag tror att jag ska vara med Erika faktiskt, hon frågade om vi kunde göra något. Så we'll se..
Jag LOVAR att jag ska skriva mer i dagarna nu. Ni har mitt ord.
Men nu ska jag rensa inlägg, och sen sova.


Puss!♥

17 Juli

Ikväll blir det middag med tjejerna. Vet inte riktigt vart vi ska käka, men det blir skitbra. Sen ska vi väl inte göra något speciellt. Det blir skönt, hihi. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv och ta en huvudvärkstablett. Hejdå gullungar!

Gokväll, gott folk!

Jag är så lat, att jag gör absolut ingenting om dagarna. Förutom att bada och sola.
Tonight blire att ut iallafall, och kanske bada med mina älsklins tjejer. Farligt Härligt!
Livet är underbart utan vissa personer i det. Love Life Without Them!

Men nu måste jag springa och hoppa in i duschen, måste vara klar tills dom kommer hem och vi ska ut. Jag brukar alltid ta mer tid på mig än vad jag tror. Så tänkte vara klar, med lite marginal om ni förstår ? ;)

Imorgon ska jag dra till stan tror jag, köpa lite kläder eftersom jag åker om några veckor, och har aldrig tid i sista sekund och handla. Måste alltid göra sånt lååångt innan. Hihi. Men nu måste jag verkligen hurry up. Vi får höras på mobilen sen lite senare kanske, eller så skriver jag senare inatt eller så. Yes?

Kisses!



Slänger in en chill låt istället för någon bild, för eftersom jag har bytt mobil har jag inge nya bilder.



Tradition!

Ikväll blir det tradition, kanske mobil bloggar. Vi får se. Men vi hörs senare, för ska göra mig i ordning tills Erika E kommer hit. Puss hej!

Hejhej!

Har precis duschat, strax kommer Erika E och hämtar mig så ska vi åka och bada i Krägga. Jätte skönt!
Idag är det den 14onde. Det betyder traditionsdag, shell ikväll då! :D
Så Erika S och jag ska dit, hoppas Erika E ska med också. Tror iallafall det. Vad ska ni göra ikväll då? Något kuligt? :)

Men till något annat, jag har fick en fet fläskläpp igår, hihi. Fattar inte hur men, jag är ju så klantig så jag göra illa mig hela tiden. Men den har gått ner lite grann iallafall. (A)

Men nu måste jag packa ihop det sista så jag är klar när Erika är här. Vi hörs kanske lite senare ikväll. Love to you!


cissi och erika e på bild!


Helt borta

Jag vet inte ens varför jag är inne och skriver just nu, eller överhuvutaget nu för tiden. Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt. Legat hemma med min bästavän musiken..Får hoppas att jag kommer bli på bättre humör snart igen. Det kommer ta någon dag. Men jag hoppas verkligen. Jag är bara så försörd nu, jag har förlorat så många personer att jag vet inte ens om de är möjligt. Förlorat min gamla bästavän, nu vägrar han prata med mig, och det påverkar mig mer än vad jag vill erkänna.
Nu stänger jag av helt. Några dagar, så en till blogg paus. Stänger av allt, är för mig själv. Försöker hitta tillbaka ordentligt, inte så fort som de gick förra gången. Jag var inte redo att gå tillbaka. Så hejdå..

Låtar som hjälper mig igenom svåra perioder:

Sia - My Love






Taylor Swift - Crazier






Green Day - 21 guns(mest för att den har ett känslomässigt värde för mig, den betyder jätte mycket)





Green Day - Last Night on Earth(den betyder också mycket..)

Yes, i'm back.

Tillbaka från blogg pausen, var skönt att inte behöva tänka på den på några dagar. Och jag tror inte jag kommer skriv varje dag längre, utan mest när jag känner för det.

Idag har jag klippt mig, & färgat håret. Lite ljusare. Om några dagar blir de mycket ljusare. Så det blir bra.
Nu ska jag gå och droga disneyfilmer(ett personligt beroende) med Johan. Puss på er.!


Hejdå

är bara inne för att säga hejdå ett tag. För kommer ha en blogg paus tills på torsdag skulle jag tro. Behöver den. Ska stanna hemma dom här dagarna, umgås med familjen, sola på altanen och sånt. Bara hålla mig undan. Så, jag skriver på torsdag. Puss!!

Älska duschen!

jag tog nyss en väl förtjänd dusch. Jätte skönt. Så nu luktar jag riktigt gott, promise!
Idag är det bara 5 dagar kvar då, sen klipper jag mig, & färgar håret. Ljusare. Ska bli skönt att slippa vara röd/svart/brunt -hårig. Hihi. Hoppas jag bara passar i det. Hade ljust hår förra sommaren, fast då hade jag kort hår också. Passar inte i kort hår. Långt ska det va.
Men nu skriver jag om ingenting, iallafall inget intressant.
Jo, jag kom in på Cybergymnasiet på Odenplan iallafall. Och är fortfarande reserv till mitt förstahandsval. Hehe, så går det när man inte pluggar ;)
Men nu ska jag gå och göra lite nytta hemma, sen sova faktiskt. Puss hej!

Godnatt

Skriver nu lite snabbt innan jag ska gå och lägga mig. Det blev ändrade planer ikväll, gick aldrig ut. Orkade inte. Kände för att stanna hemma. :)
Så har suttit och häckat framför datan tills nu. Och kollat lite låtar. Eller bara en låt faktiskt de senaste timmarna. Jag är helt kär i låten. Jag bara önskar att någon kunde spela den för mig, akustiskt. Det skulle vara underbart. Så om någon kan spela gitarr, och är villig att lära sig den så säg till! :)

Rascal Flatts - God bless the broken road




GODNATT

Tjena!

Har precis kommit hem ifrån Johan, har vart skönt att träffa honom verkligen. Skönt att prata ut med någon.
Just nu ska jag inte göra något speciellt. Har bara låst in mig på mitt rum, ingen aning om varför jag låste. Verkade bara vara en bra idè. Hihi. Ska nu fråga en kompis om den vill träffas ett tag, så kommer väl hem någon gång inatt. Så, sov gott. :D

"Jag saknar tiden då du ville vara min."



Mr Big - To be with you
(hur fin låt som helst)

RSS 2.0