oncontextmenu="return false">

Mobilblogg - matchen

Har aldrig vart värsta fotbolls tjejen. Men idag, jag sitter som fastklistrad framför tvn och kollar spanien-portugal. Snart börjar nog andra halvlek. Vi hörs!

Hola!

just nu har jag en paus i träningen, har runt 5 minuter så det blir ett kort inlägg för måste hinna dricka och sånt också.
Pappa får mig att träna hårt idag, hihi, men de är bra att någon får fart på mig iallafall. Men nu kommer han igen så jag måste dricka nu innan vi ska fortsätta. Adios!



Mobilblogg - i soffan:)

Jag vet att det bara har blivit skrivet från mobilen nu ett tag, men datan har hela tiden vart upptagen när jag haft energi nog att gå till den och försöka blogga. Jag ligger nu i soffan. Med pappa och john i den andra. Vi ska kolla på en film, "highlander", vet inte om den är bra. Hihi:$ Jag är super trött så kommer nog somna i soffan. Så utifall att jag gör det, godnatt!:)

Mobilblogg - godmorgon

Vaknade nyss, och har inte tid att sätta på datan för att blogga ordentligt, så det blir såhär. Jag och mami ska åka bort, fixa lite saker. Men innan vi åker måste jag äta. Jag skriver senare! Hejdå!:)

Mobilblogg - dags för sängen!

Ligger i sängen & testar att mobilblogga för första gången, visst jag är lite efter. Hihi :$ Jag är super trött efter idag, även fast jag sov till nästan halv fyra. Eller ja, sov lite till och från. Sen har jag inte gjort något speciellt idag. Bara legat hemma. Men nu ska jag sussa. Puss på er, och sov gott!

Dåligt humör..

idag är/har jag vart på dåligt humör verkligen. Så mycket som har hänt, och ingen att prata med liksom..Ett tag framöver kommer jag nog bara att hålla mig för mig själv skulle jag tro.
Jag ska bli en super tråkig person och för det mesta ligga hemma, tills vi åker utomlands och allt sånt. Nu ska jag gå och lägga mig, är ganska trött efter igår. Godnatt. Hejdå


Glad midsommar!

Nu har jag precis klivit upp ur sängen. Skönt att sova jäätte länge..;)
Idag blir det att bara vara hemma, eftersom jag ännu en gång, som den klant jag är har brutit revbenen. Och ja, det gör rysligt ont. Det hände för ganska länge sen, men det är nu det verkligen börjar göra ont på riktigt, innan gjorde det också ont, men det slår inte det här..jaja, jah får väl skylla mig själv.

Ska strax städa lite i mitt rum, blev ganska stökigt igår när jag flyttade runt allt för att ställa spegeln jag fick igår på ett bra ställe. Men nu får den stå där den står, för orkar/kan inte flytta den mer. Efter att jag städat ska jag gå och duscha, sen på med en fin klänning kanske, sen käka med familjen. Kanske träffa någon om jag kan. Sen middag sen vet jag inte.
Ha en bra midsommar!!
Hejdå!


En miljon grejer...

snurrar runt i mitt huvud nu. Usch, jag är så "förvirrad" att det ger mig huvudvärk, ska ta en Ipren sen ska jag gå och lägga mig. Mami är hemma imorgon så jag har sällskap hemma. på fredag är det midsommar, och tror fan inte att jag orkar gå ut något då. Kommer nog bara stanna hemma. Helt ärligt talat.
Jag längtar tillbaka till förra midsommarafton..men saker är inte som dom borde. Så..godnatt.


Brist på fantasi

Jag kom verkligen inte på någon rubrik till det här. Är nog lite för trött för att tänka på det. Sitter just nu och väntar på att min syster ska komma hem, för vi måste beställa våra biljetter till " Twilight Movie Night" !!
Som jag längtar verkligen. Älskar dom filmerna, önskar jag hade vart gammal nog att gå på "Twilight Fan Event". Och se Kristin och Taylor. Det hade gjort mig super glad, men åldern är inte inne ännu. Synd.
Men det får inte mig nere, jag får gå på alla tre filmerna bara istället. Hoppas verkligen jätte mycket på den här filmen. Har precis läst ut boken. Ännu en gång..för typ miljonte gången..men dom är ju så bra.

Såg ju "New Moon" igår, och tänkte på att Bella verkligen förändrats från första filmen till andra. Lite mer vuxnare stil. För i första måste jag säga att hon var ju lite töntig, även om det också gjort filmen bättre. Men det kanske är meningen att hon ska vara mer vuxnare i 2:an eftersom då vet hon mer, en annan syn på livet..jaja. Hihi :$

Jag är Team Edward, kan vara för att jag är besatt av vampyrer, hihi. :)

Nu ska jag kolla med papi när maten är klar. Älskar när han lagar mat!
Hejdå!




Hemma

Godmorgon! Jag är äntligen vaken, efter en riktigt lång natt. Jag ska aldrig lägga mig sent igen, jag sover bort dagarna nu. Men sova är vad jag förtjänat efter 10 år i skolan, eller hur?
Man måste ju få vila bort all...stress.
Om ett tag ska jag träffa Erika, hämta mina saker, snacka lite..sen ska jag hem och städa i huset. Lovade mami att hjälpa till. Ska sola lite också, om solen håller i sig idag. Vi får hoppas på det iallafall. =)
Men jag måste käka frulle nu, så jag tar och skriver något lite senare ikväll. Hejdå!



Jamen Godmorron!

Jag hinner skriva iallafall. Tur jag har. Fast jag hinner bara skriva jätte snabbt, för snart ska jag cykla med min syster ner till centrum, eller hon trampar och kämpar medans jag sitter bakpå. Hon ska träffa sina vänner och åka till Grönan, och jag ska till Erika för att fixa det sista, sen ska vi också till Grönan. Fast med andra såklart. hihi.
Och eftersom jag är mycket snabbare än min syster så är det klart att jag får tid att blogga extra. Y E S.
Fast nu ringer mobilen och måste nog svara. Vi hörs ikväll?
Puss på er!

Hej på er!

Jag har absolut inte haft tid att skriva något. Haft så fullt upp med Johan och allt, har mest tillbringat min tid där och så.
Nu sitter jag bara och väntar på papi som ska komma hem emd maten, käka sen ta en välförtjänt dusch och sen spa kväll med mami? S W E E T

Imorgon drar tjejerna och jag till Grönan. Det ska bli så underbart, är säker på att det blir masso, massor, massor och massor med bilder. Dessutom kommer jag nog inte skriva förens på kvällen, om ens det. Kanske dagen efter. 

Jag har dessutom hittat ännu en ny, favorit låt. Katy Perry - California Gurl. Älskar den. Den ger mig så otroliga "mitt i sommaren" vibbar.
Nu kom pappa innanför dörren så ska hjälpa lite med maten tror jag, och vara duktig. Hihi..
Vad har alla haft för sig? Kul att veta.. :D

PUSS PÅ ER




The Uninvited & rockstar = underbart!

Tjena gullungar..!


Är hemma hos Erika nu, eller ja hennes mamma.
Jag, Ante, Erika och Kalle ska kolla på film. Först ska vi kolla "The Uninvited", sen blir det kanske "The truth about love". Hääärligt med filmer, och bara kolla med vänner. Erika & jag har käkat massor med frukt idag. Vi är så otroligt nyttiga, men nu ska vi käka dåligt igen, hihi. Det väger ut alltså. Snart får vi ta och börja jobba. Haha jobba lika hårt med vikten, som vi gjort med brännan. Hihi :$

Idag gjorde jag inte så mycket, låg i soffan me John och kolla lite dålig Nickelodeon. Sen drog jag hem till Erika, väntade på Ante, sen duschade jag. As skönt för stank som jag vet inte vad. Vi får höras lite senare ikväll, för är det film som gäller. 



Men nu ska jag skrika lite åt filmen som dem andra också ska...!
xoxo

 
kalle!


Ante.


Kalle & Erika


filmerna, lite suddiga men..


Badande, solning

tjenixen på er!

Är hos Erika, har precis solat och nu ska vi at en varsin dusch, göra oss i ordning och vara med killarna tror jag?:)
Det har inte hänt så mycket idag, vi var bara hemma hos kalle och kollade när dom badade, kollade eftersom vi inte hade någe bad kläder.

Nyss gick Erika in i duschen, så jag sitter kvar här en suntd, läser lite bloggar. Sen är det min tur att duscha. Inte lukta usch. Hejdå!<3

Kista

Om en liten stund ska jag skynda mig ner till tåget, ska till Kista med Linda & Erika. Och köpa underkläder är ett måste idag. Vill verkligen ha nya. =)
Några nya klänningar kanske, vi får se om något annat hänger med mig hem. Hihi. :$
Nu måste jag verkligen börja göra mig i ordning. pussi puss




En seg dag..

nu har jag äntlige vaknat till lite grann.
har legat o degat i soofan hela dagen, vart barnvakt åt min lillebror. Typ..hihi.
Nu väntar jag på papi som ska komma hem så ska vi göra mat. Jag håller på att dö av svält.
Sen är väl den klar runt halv 9. Äta, sen är jag väl klar runt 10, och då orkar jag nog inte gå någonstans. Lite för sent.

Igår var det som sagt traditions dag, vi tog massvis med bilder, men eftersom hälften av dom är på Erikas kamera kan jag inte göra ett collage ännu. Vill ju att alla ska vara med. Så de kanske kommer upp en sammanfattning av bilder imorgon. :)
Vi gjorde inte så mycket igår, vi gick och åt ganska tidigt eftersom ingen av oss hade käkat lunch.
Ja, jag kan ju inte säga att vi hade tråkigt iallafall. Gud, jag skrattade så mycket att jag knappt kunde andas. Det var iallafall härligt. Hon gör mig så lycklig. Puss på ERIKA.

näämen nu tror jag att jag ska tappa upp ett bad, och mysa där tills papi kommer. Lite ljus maybe.
puss på er. :)


jag älskar dig gumman.

Shell

idag är det traditions dag, så det blr tyvärr inge skrivande. Iallafall inte tidigt ikävll, kanske inatt någon gång. För idag vandrar jag och Erika till shell som vanligt. Hihi :$
Erika sitter och plattar håret, snart är det min tur, sen antar jag att vi kanske ska gå ut och träffa ante + kanske en annan, vet ej om den personen ska med.
Men nu ska jag få platta håret och erika ska ta över datan igen. -.-'
Puss.



från förra månaden

Blä för idag verkligen

En väldigt sugig dag? CHECK
Orkar inte göra något? CHECK
Vill inte träffa någon? CHECK

Guud så roligt. Jag är så ANTI ANDRA PERSONER idag verkligen. Ingen ska vara i min närhet. Så jag tror att jag bara ska ta lite middag med mig upp på rummet, sen stannar jag där tills alla somnat. Kollar lite film och sånt. LÅTER BRAAA!!
Det blir rockstar och Underworld filmerna. Underbart.

Så jag säger godnatt utifall att jag inte skriver något mer sen.
Löv ya 


Jakan

Idag är en sån där dag då man inte kan få svaren man behöver om sig själv, från sig själv. Därför behöver jag mina underbara vänner. Erika och Cissi. Så jag ska med dom till Jakan, Cissi ska kolla skor. Och jag får prata, kanske lite svar också?
Hoppas det.
Så nu ska jag hoppa i duschen och bli REN för jag kan säga att mitt hår är super duper blää idag. Men vi hörs senare eller? :)
PuSSI



UPDATE

blir inge jakan, måste tyvärr stanna hemma och fixa i ordning mtt rum tills imorgon, eftersom att det är den 14onde då. Vilket betyder att Erika sover här, och vår nya tradition tar fart. Ska bli härligt. Ska se om Cissi också kommer sova här. Vet inte.
Men vi hörs!!

Kärlek

jag sitter just nu och kollar på världens GULLIGASTE FILM. Herregud. "Valentine's Day". Man måste ju bara se den. Den är underbar.



Datanörden

Jaha ni, nu är jag framför datan..IGEN. Idag har jag verkligen INGEN ork för att jag göra något alls. Idag vill jag bara ligga hemma. Det låter som det bästa just nu. Jag har ju ändå hela resten av sommarlovet på mig?
Tar en dag i taget. :)

Yesyes, jag har blivit en tråkig person, AND I LIKE IT!

Men nu tänker jag lägga mig och kolla Sherlock Holmes, den som vill komma hit och kolla med mig, det är bara sms:a.
PUSS HEJ

11e juni

förlåt verkligen för att jagi nte haft tid. Det har vart så mycket nu den här senaste veckan.
Jaja. Just nu sitter jag helt nyduschad i sängen, och ska alldeles strax börja göra mig i ordning. Skolavslutning klockan 12. S W E E T.
Hejdå grundskolan säger jag bara, visst kommer jag sakna alla i klassen, men de är mer som ett vi ses eller så. Eftersom, vi kommer ju träffas. Hihi.
Men nej, nu måste jag verkligen sätta fart. Jag är en sån grym tidoptimist, men idag ska jag verkligen använda tiden till något nyttig. Hehe, vi kanske ses efter avslutningen, vem vet!
PUSS

Slutar 9:an

har precis kommit hem ifrån avslutningsmiddagen. Det var inte direkt skit kul, men de var inte så farligt.
Nu ska jag snart kolla lite film, sen blir det att sova bara. :)
Jag har knappt något mer att säga, godnatt då!!

tjeena

nu har precis jag, erika o cissi vart skit duktiga och vart ute o tränat och allt. Imorgon blire ingen uppdatering förens på kvällen skulle jag tro. Eftersom ska upp tidigt, stockholmsdag, tåget hem vid 1, göra mig i ordning tills klockan 4, ner till skolan på 9:ornas avslutningsmiddag. Yesyes. Då vet nu.

GOOOOODNAAAATT


Goodmorning

Godmorgon alla sömntutor!

Jag är helt nyvaken, sitter i soffan med Linda, Johan och Lindas kompis Sandra. Vi håller på att kolla på " det regnar köttbullar".
Sen ska vi kolla på "Dear John". Dessutom käkar vi min favvo!! JORDGUBBAR!!
Senare ska jag träffa cissi, som kommit hem ifrån värmland.
Jag hör av mig senare.
pussi puss på er!



sovtajm eller?

klockan är nu 02.34 och jag har allra svårast att sova.
kul, bara jag vaken nu?
puss

WARNING:


jag har blivit en svartis typ.

jag har aldrig riktigt vart den svartsjuka typen, men nu just pga av den killen, honom som jag älskar så mycket. USCH * FY * BLÄ VA JAG ÄR SVARTSJUK, VARENDA LITEN GREJ.

Godmorgon på er med!!

Jag är ju så förjävligt trött idag, fy fan. Känns som om jag inte kan öppna ögonen ordentligt. Hihi.
Idag tror jag inte att jag ska göra så mycket, tror att jag ska fixa lite i mitt rum, med alla kläder som ligger på golvet. Sen måste jag ner till Erika och hämta min väska och alla grejer, sen bara sitta hemma, kolla film och BARA ta't lugnt. Låter hur BRA som helst fan :D
Men nu måste jag gå och käka lite innan min mamma flippar ur på mig. Pussi puss.



Bal, Båt, Babes

tjaaa!

jag har precis kommit hem från en underbar dag. WOW säger jag bara.
Dagen började med att jag låg hemma bara, runt 6 åkte jag Erika E, Erika S till aronsborg för att kolla på alla som skulle på balen. jag gick ju inte. Väl framme träffade vi Linda och Sarah, så vi har umgått med dom hela kvällen.
Iallafall så drog vi därifrån, för alla var tråkiga och kolla på, så kommer vi ner till "hamnen" där ska ett par killar i vår ålder precis sätta sig i en båt, så då skriker jag(på skoj mest), " får vi åka med er eller?", men Erika E och Erika S tog det på största allvar och började springa mot båten, och vi fick faktiskt åka med! :D
Härligt, så vi har åkt båt med dom. Skit kul. Hög musik, kändes som sommar verkligen. Har bilder och videos. Men tror inte att det jag filma blev så bra. Hehe. Men iallafall, sen blev vi avsläppta och då gick vi mot centrum och så har vi töntat oss där jätte mycket. Alla måste trott att vi druckit hur mycket som helst. Men v drack inte en enda droppa alkohol!
Inte förens sent på kvällen, drack Erika o Erika. Dom drog ner till Futurum där de skulle vara drag, men jag och Sarah drog hem istället. Var för trötta. Men det var en bra dag!
Hoppas alla haft det lika bra som jag.



Linda, Erika S, Erika E, Sarah




Sarah, Erika E, Erika S, Linda och killen som kördes arm.



Sarah, Erika E, Erika S, Linda


BAL BILDER



Annie och Erica F



Hanna Isaksson


Johanna Heikkilä


Minna Tahvanainen





Noa(tror jag att han heter), Och Marcus Ekman

Jaha ni

känns som om jag inte skrivit något på hur lång tid som helst, men de har jag ju. Idag skulle jag åka till göteborg, eftersom imorgon är det green day. Fick förfrågan av min papi.  Men av någon anledning så ångrade jag mig för någon månad sen. Och idag ångrar jag tillbaka mig. Men ja, de är ju inte så mycket att göra åt det. Hoppas bara att "alla" har kul där. Iallafall en speciell jag har i tankarna ;)
Men ja, idag får jag alltså inte gå ut, de är menat att jag ska sitta och umgås med familjen men hälften är inte hemma. Och nu är de enda för sent för att dra ut, är enda för trött. Så ska väl köra en riktigt "Sandra" kväll. Jag vet inte ännu vad de innebär. Så det tar jag reda på idag. Hihi.
Imorgon fyller Erika år, och imorgon är de balen. Ska dock inte gå. Av lite särskilda anledningar, men jag klarar mig utan den, promise!
Ska iallafall gå och kolla på mina vänner som ska dit. Sen ska jag, Emelie, Erika S & Erika E göra något medan dom är på bal. Sen möter vi väl upp dom efter den.

Öhm, idag känner jag att jag absolut inte har något speciellt att säga, så jag säger väl bara hejdå nu, och utifall att det inte kommer upp något mer inlägg ikväll - Godnatt. =)




Ute ännu en stund

har precis kommit hem nu, och jag är så otroligt smutsig. Hehe, de blir en dusch innan favvo programmet börjar asså. Klockan 8 börjar det, på 6:an. Vampire Diaries. Jag är ganska trött nu också, så kommer troligen inte skriva något mer idag. Tror jag ska sleepa efter V D. Aja, nu ska jag ner och äta också.
Hejdå :)
Godnatt


Nyss kommit hem.

Har vart hos min lilla Erika, som för övrigt fyller 15 på lördag, alla måste se till att gratta henne verkligen!!
Så imorgon kanske hon och jag ska fira henne dagen innan, bara vi två. Eftersom vi ska vara med flera då på lördagen.

Fick en lapp idag, mitt armsmycka finns att hämta ut, så de kommer hem till mig ikväll. AS HÄRLIGT!!

Jag sitter och har inte så mycket för mig. Kollar på alla gamla bilder som erika har på sitt gamla minneskort. Jääte söta. Hehe ;)
Nemen, vissa bilder på en viss person blir jag riktigt tårögd av. Bilder på mig och den tillsammans och sånt. Men det är bara att trycka på delete faktiskt. :)
Så onödigt att spara dom ;)

Nej nu ska jag gå ut och lägga mig i solen en liten stund. Medans det ändå är sol ute. Passa på :D
Herrå!




Ingen skola

ingen skola för mig idag då :)
orkade verkligen inte, så jag och erika bestämde oss för att stay home. Skööönt.
Har precis duschat, ska gå och möta Erika så fort jag är klar sen ska vi till vivo och handla lite gott och sen hem till hennes pappa, och chilla lite på hennes baksida. =)
kan skriva lite med när jag kommer till henne. PUSS

Solsken ute!

Om 2 minuter ska jag gå och tvätta håret, för ska ner till konstgräset och träffa min allra bästa vän, Erika Linnéa Sundqvist. Vi ska bara ligga och ta det lugnt i gräset, ska bli riktigt skönt. :)
Jag skriver när jag är hemma igen!


NY

nya klänningen till avslutningen =)










Ica

hejhej, har precis kommit hem ifrån ica, har vart och handlat med typ halva familjen. hehe, handlade lite inför imorgon till idrottsdagen. och sånt. sprungit och gömt sig som en galning har jag också gjort;O
gömt mig från min gamla barnmamma som jag gick hos, dock kan hon ju inte alls komma ihåg mitt namn utan det blir min syster namn, " NÄMEN HEEJ LINDA!!" får man höra så fort man ser henne. Inte kuul alls!

Om en liten stund ska jag dra av mig kläderna och antingen ta en dusch, eller bada. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Vi får se vad det blir.
Jag vet inte om jag kommer skriva något mer ikväll, kanske går och lägger mig och kollar på film sista timmen jag är vaken istället. Har sagt till Erika E att jag skulle gå ner till idrottsplatsen med henne imorgon, vi ska mötas vid kvart över 8.
Hinner jag få lite info om mobilbloggandet så kanske det blir sånt istället imorgon på dagen. Hehe. Men nu ska jag springa och kolla när cougar Town börjar och bestämma mig om jag ska bada eller duscha. Vad jag nu hinner.
Hejdå älsklingar! =)


måste bara lägga in en bild på ett armsmycke/armband jag precis beställt till avslutningen!



Ifrån cocoo.se
195 kr :)

Breaking Dawn, och apelsinjuice!

Om 2 sekunder ska jag ta en paus ifrån pluggandet. Sätta mig på altanen och njuta av den lilla sol som är kvar. Ta min favorit bok i ena handen och ett glas apelsinjuice i den andra. En riktigt bra paus kan jag säga.
Breaking Dawn är del 4 av Twilight saga. Tror den heter " Så länge vi båda andas" på svenska. Men jag gissar bara. För läser bara dom böckerna på engelska. Det ger mycket mer tycker jag. Det blir verkligen orginal då. =)
Sen när jag läst en stund är det dags för en prommis med Troja(min hund), sen vänta på min mamma så vi kan åka ner och handla lite mat till mig, ska ha idrotts dag imorgon, & något måste jag väl äta. Hehe.
Jag hör av mig senare.
hejdå!!=)



bild på min älskade lillebror.


Skolan & tråkar

Jag sitter här nu i skolan med Erika, Fredrik, Jasmine & Erika E. Inte för att vi säga så mycket men men. Hehe. Har precis skrivit klart min uppsats : Mitt möte med.
Vilket går ut på att man ska skriva om att man intervjuar en författare. Det gick bra antar jag. Hihi, inte för att jag kan veta hur det gick ännu, men känns som om de gick bra, mehehe :D
Vad gör ni gullungar nu då? Någon som har någor roligt att berätta? HEHE-
Men nu ska jag gå till läraren och kolla om vi kan få strunta i att ha Tema lektion och gå hem. Det ska bli skönt isåfall. Bara det att jag har utegångsförbud. Bara för att jag har fått ganska många ig varningar. Inte kul-
Men ska kolla med Anders nu om jag får MVG i engelska. De är ju ganska tydligt, men måste försäkra mig.
Men jag skriver när jag kommer hem. Eller ett tag efter att jag kommer hem tror jag, eftersom jag är ganska säker på att min syster har min data. Om inte hon och jag ska åka till stan och kolla kläder till avslutningen. Det är vad jag hoppas iallafall. Trots utegångsförbudet, men  är jag ute med FAMILJ gör det ju inget ;) aja...
hejdå!


RSS 2.0