oncontextmenu="return false">

Hejdå!

Nu byter jag bloggportal! Kände att det var dags, nya tag. Men det är fortsätta följa mig där! Sparar den här bloggen, alltid kul att kolla tillbaka och se gamla inlägg. Puss!

www.mondoblog.se/sandrafilipsson

Hejdär!

Snacka om seg dag! Den har ju typ precis börjat men ändå, jag vill redan gå och lägga mig. Uschi. Haha sååå tråkig människa, nämen. Erika och Erika ska åka och träffa en kompis till dom, och jag kan inte hänka, men jag får väl ta tag i min garderob, inte kasta saker men får väl bara göra i ordning där så det ser lite fint ut..hehe. Igår var en riktigt mysig kväll med en fin kille. Hehe, säger inte så mycket mer om den saken. Önskar han kunde sovit kvar igen menmen.

Aja, ikväll blir det myskväll med brudarna. Vi har typ inte vart bara vi tre på hela sommarlovet. Det har alltid blivit så att vi är med andra, eller att en av oss inte är med. Tråkigt ju. Men ikväll så blir det See. Love it! Vi ska typ bara köpa lite frukt och glass, hyra film. kommer bli perfa. Men nu ska jag ta och kolla in garderoben lite. Känns ju som om jag har ganska mycket som inte behövs...haha men det är svårt att skilja sig ifrån det. Kan säkert blogga hemma hos Erika, eller om vi ska vara här. Det får vi väl se. Pussen!

Tjenis!

Allt bra eller? Det är super med mig, lite smått trött kanske. Hehe, men ändå! ;)

Igår var jag med brudarna först på kvällen, sen mötte vi upp Lukas, Ante, Kalle och Ludde. Roliga grappar det där. Vi drog hem till CM, whoop whoop, nämen vi kollade på film där, men jag och Erika kollade typ inte..hehe. Satt väl mest i vår egna lilla värld och skratta massor. Magmuskler, japp!
Hmm..idag vet jag faktiskt inte vad som händer, för kanske ska till min moster och sova där. Eller så ska jag väl hitta på något annat..åhåh. Va roligt. Jaja, ska ta och träna lite och kanske käka lite lunch..så får vi väl se vad som händer. Vad ska ni göra idag då? Förväntar mig inget svar, men pluspoäng för mig iallafall. Tjaråååå, pussen!

                                        

RSS 2.0