oncontextmenu="return false">

Remember Me

Hemma från skolan idag. Skulle till tandläkaren men jag missade tiden..igen. Dumt av mig, men har en ledig dag iallafall!
Nu ska jag och min syster kolla på Remember me, som jag har längtat! Sen kommer mamma hem och då ska vi ner till centrum, fixa lite grejor. Sen ska jag hem duscha, sen ut kanske träffa Erika och Erika, (?). We'll se.
Nu börjar filmen, puss på er!

<3


Lite ord från hjärtat

Nu ska jag skriva lite saker i hopp om att dom personerna läser min blogg. Lägger in ut någe namn på dom första det lovar jag. Men tror du att det är du, är det väl bara fråga.


Första personen :
Jag har inte fattat hur lågt du faktiskt har sjukit sen det var vi. Du är så nära botten, och jag vet inte ens vem du är längre. Du har förändrats så otroligt mycket. Och just nu är det inte till det bättre. Vaför kan du inte bara vara dig själv, jag älskade dig verkligen för den du var..men nu. Den jag kände finns inte längre. Ny flickvän var eviga minut, tar det inte slut snart?
Du tycker inte att det är dags att kanske växa upp lite grann..Jag säger inte att man inte ska leva livet när man är ung, men rykten som startas är svåra att hindra sen när du väl tänker efter.
Sen till att du behandlar mig som du gör. Jag har stått ut med mycket från din sida, men jag har nog nått min gräns nu. Som jag sagt, antingen är man vänner eller så är man inte de. Inte med vår bakgrund. Då finns det inget mellanting. Tycker att det är dags att du bestämmer dig nu faktiskt. Jag har alltif försvarat dig. I alla sammanhang. När folk snackat om dig, då har jag vart den som stått på din sida. Och det har jag alltid. Tänk på vilka vänner du borde ha kvar, och inte. Jag är inte bara här för din skull. Inte för att göra dig nöjd. Så fortsätt inte tro att du kan göra vad som helst och att jag kommer finnas kvar iallafall. För så är inte fallet. Jag älskar dig, men jag tål inte hur mycket som helst.

Andra personen :
Jag vet att jag sårat dig, att jag gjort misstag. Mitt största misstag var att släppa taget om dig..Det finns ingen som jag hellre skulle velat va med just nu. I svåraste tiden, då fanns det ingen utom du som kunde få mig att le.
När jag är med dig känner jag mig lyckligare än någonsin. Får jag en till chans, skulle jag ALDRIG sabba det. Du är den jag vill vara med. Jag säger inte att jag älskar dig, för just dit har jag inte nått ännu. Jag gillar dig grymt mycket, och jag hoppas en dag i framtiden att få säga "jag älskar dig".
Jag vill vara med dig, men finner inga ord. Ge mig en chans, och jag lovar att inte sabba något alls.
Saknar tiden vi hade tillsammans. Jag saknar tiden med dig. Bara vi två, och jag hoppas det kan bli så igen.


Tredje personen, kan skriva namn Erika Sundqvist :
Du är min bästavän, och jag saknar dig så otroligt mycket. Vi träffas aldrig längre..och för var dag så glider vi längre och längre ifrån varandra. Och jag är inte redo att släppa taget om våran vänskap. Är du ?
Jag älskar dig verkligen, när jag är ledsen är du den jag vill ringa[erika e också;)], du är den jag vill ha med mig under svåra grejer. Vi träffas när du kommer hem och pratar. Jag behöver dig mer än någon annan.
Hope and glory, right?

Erika Englund :
Wow, säger jag. Du har fått mig att le för så mycket den senaste tiden. För typ 1 år sen trodde jag aldrig att du skulle bli en av mina bästavänner. Jag avskydde dig. Och nu är du en av de personerna jag älskar mest. Du gör min dag. Jag älskar att vi har hittat varandra, att jag hittat en så otrolig vän som du.
Jag älskar dig.
To win my love.



16 år!

Ja ni, den 24 augusti 1994 föddes jag, 16 år sen. Fatta länge sen.
Ikväll ska vi ut och fira..så gott de går. Ska ju ändå upp vid 6 imorgon, så måste hem tidigt, men i helgen då jävlar!
Jag vill tacka alla som sagt grattis. Det har gjort min dag!

PUSS



3 jobbiga timmar.

Nu sitter jag här och väntar verkligen..3 jävla timmar kvar och dom segar sig fram..visst inget händer vid tolv, jag fyller bara år, en ny dag. Men de är käänslan!
Sen blir jag härliga 16 år! Hehe. Men måste verkligen gå och duscha alldeles strax, och sen ska jag försöka hålla mig vaken tills precis tolv, sen kan jag sleepa. Vi höres imorgon efter schoolan. Pussis-


AS BRA !

Nu är de..

då 2 hela dagar kvar till min favorit dag på hela året. Nämligen min födelsedag. Och jag längtar så otroligt mycket!

Har inte gjort så mycket i helgen, i fredags så stannade jag hemma, för jag var så otroligt trött efter skolan. Så var bara med mamma och handlade lite. Sen igår så hade jag har kul som helst. Ja, förutom en liten grej då, men den kan jag bara lägga åt sidan.
Jag, Erika och Filip var hemma hos Jesper igår. Och det var så grymt roligt!
Vi gjorde allt och inget verkligen. Kommer inte ihåg allt eftersom att mitt minne börjar svika lite granna efter att klockan slagit tolv. Haha. Men underbart var det iallafall. Även om det blev lite kallt när vi skulle åka hem. Mina fingrar dog.

Ja ni, vad händer idag då?
Någon som ska göra något roligt? :D
Jag ska iallafall städa mitt rum, eftersom att jag INTE kommer ha tid till det imorgon eller något. Har läxa att göra också, några sidor i nya boken, Hår och Kemi. Sen efter att jag är klar med det så tror jag nog att Erika E kommit hem så då ska vi åka och fusk sola lite grann. Även om det är soligt ute.
Ibland är det skönt att bara ligga i solariumet. Men tror inte att jag ska sola så länge, eftersom..jag har typ helt pank. Fattig, inga pengar. Jag får göra det bästa av situationen!
Juste, skulle behöva hjälp med en grej, jag får välja en ny mobil. Och jag har siktat in mig på HTC Wildfire. Nåhon som har den, eller vet om den är bra/dålig?
Skulle vara kul med lite feedback.
Men nu måste jag ta och städa, och kolla vad det var för läxa tills imorgon. Sen en fuskis. Men ni får har det så super, så skriver jag imorgon om något spännande händer!
Puss på er gullungar!



Brådis

Hinner inte skiriva bara slänga in snabba bilder på det jag handla idag. DÅLIGA BILDER OCKSÅ!
puuuuuuss




19Aug2010

Halloj!

Idag har det inte hänt så mycket. Bara vart i skolan, sen drog jag hem. Min mamma hämtade mig, så drog vi till centrum, jag handlade en sjal, och en ring. Sen imorgon efter skolan ska jag till stan med Johanna, ska kolla lite kläder tills på lördag. Sen ska jag hem, sova. På lördag är det håbo dagen, så ska vara med erika, kolla lite saker, jesper ville också träffas. Så det får vi se. Sen söndag ta det lugnt. Måndag skola, sen tisdag fyller jag år :D
Skriver allt de här utifall att jag inte hinner skriva mer på dagarna. Vi hörs sen. Puss


ringen


en vanlig sjal bara :)

Ingen rubrik

Enkel dag i skolan, datakunskap, sen matte, sen drog vi hem. Jag och Johanna tog bussen tillsammans, när jag kom hem så gick jag fan och la mig direkt, sov till typ 4 och nu sitter jag här..lyssnar på gamla låtar. Ska snart in till andra datan och kolla lite gamla bilder och så, sen ut och springa lite. Sen in, duscha och sova. Hehe, härlig dag..not.
Förlåt för att mina inlägg inte är så intressanta längre, jag hinner bara inte med så mycket förutom skolan på dagarna. Ska kolla med Erika om dom vill göra något efter skolan imorgon. Så kan vi ju mötas vid grillen. HOPPAS.
Vi hörs sen. Puss

I skolan...

Nu har jag äntligen kommit till skolan. Vi har datakunskap, och när som helst kommer väl lärare, så vi får höras när jag är hemma igen. Vilket nite blir om så länge, för slutar vid 11.05 idag!
Puss hej!

Godmorgon!

Har precis duschat, och gör mig nu i ordning för att snart åka till skolan. Om 2 timmar går bussen ifrån sundbyberg station, så då måste jag vara där!
Min pappa kör mig till sumpan, jag tar bussen så åker han och tränar medans jag är där. Sen vid 12 slutar jag, då tar jag bussen tillbaka till sumpan, så åker jag med pappa hem igen. Skönt. Fast imorgon börjar schemat som vanligt. Vi får väl se hur lång tid det tar att ställa sig in på att man går i gymnasiet nu, och ja. Ni fattar :)
Idag ska vi typ mest lära känna varandra och så. Det blir väl roligt. Så slutar jag vid 12 som sagt, sen hem, och troligtvis gå och lägga mig. För jag är så otroligt dunder trött när jag vaknar, sen blir jag pigg bara för att jag måste vara alert med bussar och sånt, sen blir jag skit trött på vägen hem.
Någon annan som vill säga vad den ska göra? Inget roligt som händer under dagen?
Tacksam om ni kommenterar ;)

Puss

Hemma

Har precis kommit hem, och nu måste jag fan typ gå och lägga mig?
Skola imorgon med, ni vet. Jag älskade min skola, allt var lugnt. En kille, resten tjejer i min klas, men vad ska man vänta sig liksom. Med tanke på att jag går Frisör.
Vi fick faktiskt läxa tills imorgon, vi ska skriva ett "personligt brev" och ta med lås till skåpen. Det får jag absolut inte glömma, för vill inte ha ett skåp på 7:de våningen när jag går på 4:de.
Ja, jag har ju inte bara vart i skolan, den slutade runt 12 tror jag. Faktiskt lite nya vänner, men iallafall. Sen väntade hela min familj på mig utanför, så drog vi och käkade lite grann. Sen drig vill till Grönan. Något som min lillebror längtat efter hela sommaren. Så nu är det avprickat. Sköönt.
Strax ska jag börja packa ihop inför imorgon, kolla när bussen går och sånt, och sen skriva det där brevet. Sen lägga mig och försöka somna innan tolv? Undra om det är möjligt!
Jag hoppas att det är okej om jag slänger in bilder ifrån grönan och sånt imorgon. Kanske. För just nu har jag verkligen inte tid. Tacksam om de går bra!
Ni får sova så gott. Puss på er!


16Aug2010, 06.38

Va kul. Jag skrev nyss ett inlägg och så råkade jag trycka bort det, trodde det skulle spraras i utkast, men nej. Aja, jag skrev något om att jag orkar inte gå upp tidigt på morgonen, men är ändå taggad till skolan. Hihi, det får nog räcka om de.
Nu måste jag gå och duscha, äta och ja..välja kläder till skolan. För jag antar att det är ganska viktigt, jag menar. Första intrycket..
Jag börjar klockan 10 skulle jag tro. Och jag vill inte komma sen, så jag skriver när jag är hemma, och har sovit en stund till. Puss

15Aug2010

Ante är cool!
Vi sitter och kollar på Rec 2, och den är grymt läskig!
Om en stund ska vi ut och träffa några..jag vet inte vilka direkt, men det blir väl kuligt. Sen ska jag hem sova tidigt, för imorgon blir det skola. Äntligen!

Hehe, men nu ska vi mysa färdigt framför den otroligt äckliga filmen, sen gå ut. Vi hörs!



ska precis..

gå och lägga mig. Tänkte bara slänga in ett inlägg först. Har inte gjort någonting idag, för följde inte med på The Voice, i början tänkte jag, visst jag får skylla mig själv, men sen efter ett tag. Wow. Jag har haft det så otroligt sköönt idag, bortsett från att det var så varmt att jag svettades som en gris. Men det va ingen en dusch inte kunde fixa. Tog nyss bort ansiktsmasken, och sånt. Borstade tänderna, och nu ska jag sova. Sweet Dreams!

Inget

Idag händer..ja ingenting. För jag tror faktiskt att ALLA mina vänner drar till The Vocie, och jag vill inte dit. Jag tycker det är tråkigt. Så ja, jag stanna hellre hemma, är det någon som vill träffas..säg bara till. Puss

Ingen rubrik

Jag är så jävla trött, hela kroppen typ tvingar mig själv att ligga kvar i sängen, men de blir väl bättre om när jag väl tagit en dusch och så. Hoppas jag iallafall. Ja..idag har jag lite saker som händer. Först och främst skulle jag var med Ante på dagen, eller Pontus, men tror inte det. Det blir nog att Erika kommer hit och hjälper mig att fixa håret. Ska färga det med en ljusare brun, och sen ska solen få hjälpa mig också. En bra eller dålig idé, jag vet inte..hoppas det inte blir missfärgat eller något. Då döör jag. Då färgar jag med en mörk brun och bort med allt fula. Hihi.
Sen typ vid 6 komer Linn med bussen, så då ska jag ner till stationen och träffa henne. Och sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra. Vi hittar väl på något. Erika ska vara med, och Cissi skulle jag tro. Jaja, till att ajg skrev att jag skulle skriva vad jag gjorde igår, jag orkar inte. Jag lägger bara in en bild, sen får det vara bra. Så grymt trött, så kommer inte ihåg. Men vi får höres lite senare, puss

Jag har fått lite kommentarer om att ha frågestund, så visst. Vi kör en, tills imorgon!


vi drog och käka glass vid hamnen.
inte så bra bild, för tog med mobilen, min kamera har gått sönder =/





Hemma

Nu är jag äntligen hemma igen, har vart ute med gullunge. Vi har haft skit roligt verkligen. Lite..hmm jobbigt på slutet. Dessutom har vi övningskört lite grann (a)
Jag kan inte köra vanlig moppe, sant. Jag är så van vid att köra min cross att de går bara inte för mig. Jag måste växla, och ha mig med allt. Hihi. Så nu måste jag fan ta och lära mig.
En sak jag inte hunnit säga heller. Jag börjar skolan på måndag! ;O
J I P P I.
Nu ska jag sova. Godnatt!

Hej

Har precis kommit hem ifrån min mormor och morfar + morbror och moster. Och nu ska Erika hämta upp mig, och vi ska dra till Shell. Köpa med oss lite smått och gott, sen drar  vi någonstans och sitter och snackar. Om lite av varje.
Imorgon på dagen ska jag vara med min lilla gullunge, sen mot kvällen kommer Linn hit. Ska umgås med henne. Vi har mycket att snacka om. :)
Men nu måste jag byta om, för de är kallt ute. Sen gå ut till Erika som säkert väntar på mig
Bilder och vad som hänt idag kommer sen.. Pöss


Morföräldrar

Jaha ni, Godmorgon på er. Jag är nyduschad och allt, för snart drar jag ivåg på lunch. Jag är grymt hungrig också, så de är bra!
Inatt följde jag med pappa och hämtade min syster på Arlanda. Hon och hennes kompisar hart vart på Kos, i Grekland. Jag vill också dit!
Jaja..jag skriver när jag kommer hem, har liksom inte tid nu.
Slänger in en dagens outfit, förlåt att jag tar sådär, men hinner verkligen inte ta någon annan bild, så tog med mobilkameran.



Shorts - H&M
Tröja - GANT

Kör på en hikingstil idag, me utsläppt fönathår, och inge smink. Lite naturligt sådär.

11Aug2010

Shabba.
Ja, här sitter jag igen. Som vanligt. Lite trött och smått grinig. Sån blir jag när det drar runt massa rykten här i sunkiga Bålsta. Folk som sprider rykten har absolut inge liv. Jag blir så grymt trött på sånt.
Men nu ska jag inte skriva om det, för då kommer jag bara bli sur och sånt, och de kommer inte gillas. Av någon!

Imorgon ska jag till min mormor och morfar och käka lunch, kuligt va!
Nejmen, jag tror iallafall att jag ska dit, ska väl springa ner till solariumet så länge också. Få lite färg på fettet. Vill ju inte se ut som en albino, läskigt ;O
Sen Fredag ska jag träffa en vän, en gammal bästavän tillochmed, Linn, vi har inte träffats på snart 1-2 år, tror jag ?
Och sist jag pratade om henne, att hon skulle vara i Bålsta, de enda jag tänkte och sa; va att jag ville slå ner henne. Vi har haft våra bråk, vi har båda gjort misstag, men ni har vi faktiskt bestämt oss, vi är ju ändå äldre nu, och vi måste kunna lägga det bakom oss. Jag har saknat henne mer än vad jag velat erkänna. Ilska gör en blind säger jag bara. Vi ska försöka få ihop vår vänskap igen. För när vi inte bråkade, då var hon den enda jag ville ringa, den enda jag ville prata med när jag var ledsen. Och jag har saknat en sån person nu..
Menmen, nu ska vi inte gråta lite vattenfall. Det får vi vänta med tills på fredag, maybe.

Nu börjar jag få ont i ryggen, pga av att jag sitter hur fel som helst, så måste avsluta och röra lite på mig, typ röra mig äääända upp till sängen, ni får ha det så trevligt tills jag säger godnatt. =)
Kisses.




Hallå Hallå!

Sitter och tar det lite lugnt nu. Ska om en stund gå och duscha, sen göra mig i ordning för att träffa Erika när hon pluggat klart. Eller OM hon pluggar klart?
Yes, men jag har fan inget intressant att skriva? Det händer liksom inte så mycket i mitt liv nu. Som vanligt. Nejmen, är mest med Erika och liksom har kul. Hehe. Ja..hmm...Hejdå!



Nu säger vi...

Godnatt. Jag och Erika har nu bestämt oss för att gå och lägga oss. Gaanska trötta. Dessutom har vi bestämt att ställa klockan på halv elva så vi kommer upp imorgon. Eftersom vi har små saker att ta hand om innan hon ska komma hit igen. Hon ska hem och plugga, och jag ska fixa mitt rum och vara med Ante. Så sömn behöver vi. Nu får sova så sött. För det ska vi. Puss!



10Aug2010

Godmorgon!
Sovit gott? Det har iallafall jag. Underbart med sömn..Ja, nu sitter jag i sängen och försöker komma på vad det var jag skulle ha gjort innan jag började skriva, men nu är det för sent?
Inte så mycket som händer idag på dagen. Städa rummet, käka. Duscha. Fixa om naglarna. Lite såna saker.
Men tonight ska jag ut iallafall. Om jag mår lite bättre. För har känt att jag har haft lite ont i magen. Men ska ut med Erika E och möjligtvis Helen. Det kommer bli Great. För har inte träffat Helen på ûber länge. Och har saknat henne. Det var meningen att jag och Erika skulle gått på bio, men hade inge pengar idag, Imorgon kanske?
Erika du kan ju sms:a mig om de sen. Hihi. Men nu ska jag gå och fixa lite i mitt rum. Ser ut som ett bombnedslag. Så går det när man inte vet vad man ska ha på sig. Tror inte de händer bara mig..;)
Ska lägga in världens finaste låt också. UNDERBAR. Fast det räcker nästan inte till. Jaja, ska sluta nu. Puss.


Melissa Horn - Lät du henne komma närmre


"Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut"

9Aug2010

Idag är jag på ganska dåligt humör. Har mina anledningar. Och jag är så otroligt trött just nu. Både psykiskt och fysiskt. Så jag skriver nu, och KANSKE senare ikväll.
Igår, tjejkvällen...det blev en lite annorlunda kväll. Och vill inte prata om natten. U S C H.
Idag stannar jag bara hemma och tar det lugnt. Kollar lite film, käkar glass. Och tycker synd om mig själv. Det blir bra..
Nejmen nu ska jag hoppa i badet och ta det lugnt en stund. Sen bara sätta mig i soffan och mysa med mig själv. Någon som vill komma hit, de är bara sms:a. Så får vi se.

Ha det bra!



Jag, Sarah, Erika E & Erika S

bilden tagen ifrån Erikas blogg


äntligen!

Det här blir då sista inlägget för idag. Ska nog lägga mig tidigt ikväll eftersom det blir fysik prov tidigt imorn i plugget. eller ja, ska väl lägga mid tidigt just för att det är skola imorn.
Nu har jag äntligt fått beställa mina nya frisör saxar, och mitt bälte, jag som har väntat så länge.
Mina gamla saxar börjar bli lite slöa och man vill ju inte att håret ska bli fult pga av något sånt.
Så när dom nya saxarna kommit blir det väl att klippa Cissi istället. :)
Jag har mest längtat efter den nya effiler saxen!
Men nu ska jag lyssna på lite mer musik, kolla lite kläder och sen äta lite grann så jag kan sova ordentligt inatt!
pusshej!

You never really loved me



tjena mittbena..

nu sitter jag har helt nyvaken, och ska precis gå ner och försöka käka frulle. Jag brukar inte kunna äta på morgonen, men som dom säger frukost är viktigaste måltiden på dagen. Så..I'll TRY.
Sen ska jag duscha, och vänta till klockan blir ungefär 7, för då ska jag möta tjejerna, ska vi fixa lite film och sen ska vi till Erika E, för ännu en filmkväll. Som kommer blir EPIC. Hihi. Men jag ska gå ner nu. Pussis

Morsning Korsning !

Har ganska tråkigt just nu, måste städa mitt rum. För ikväll kommer Erika E hit. Ska kolla lite film. Vet inte om Erika S & Cissi kommer också, dom visste inte om dom kunde. Men det blir bra vilket som. Efter att jag har städat ska jag ta en lååång dusch. Det tycker jag att jag är värd, eller hur ? ;)

Imorgon skulle jag behöva åka till stan för att köpa nya piercingar. Eller iallafall en ny. Staven jag har i nu är min läkarstav, och den är WAAY too lång..japp men nu ska jag sluta tråka ut er!!
Ni får ha det så trevligt, så skriver jag ikväll igen. Puss


Nu..

säger jag godnatt. Eller iallafall hejdå för idag, kommer väl somna om en stund, så gör de till en film. Ni får sova så gott. Puss

Hallå!

Sitter och töntar mig vid datan uppe i hallen, kollar GREEN DAY, jag håller på att bli lika besatt som David. Eller är väl det. Bara hans fel! ;)
Men vem kan rå för det. Dom är ju så jäääävla BRA!


 Jag lagade nyss skiiit goa maten. As gott var det verkligen. Fan, det kanske är meningen att jag ska bli
kock, även om jag är för försiktig. (a)
Nu när jag är mätt och belåten, ska jag gå ner och ta en dusch, sen tillbaka till datan för att kolla mer Green Day. Puss!

Slänger in skit dåliga bilder.
Och ja, jag tog kort på tv:n orkade inte leta bilder på internet..





Godmorgon...

eller ja, jag har vart vaken i ca. 1 timme, men mitt internet har inte funkat så jag har inte kunnat skriva. Just nu sitter jag med mitt glas apelsinjuice och kollar på "Accitential Husband". Den är faktiskt ganska bra. Eller helt okej när man inte har något speciellt att göra. Om en stund måste jag gå och ducsha, för jag luktar förjävligt. Hehe. Kanske för att jag var ute och sprang tidigare imorse. :)
Duktigt, ja!
Ska träffa min lille vän Andreas sen, vad vi ska göra har jag ingen aning om. Vi får se hur värdet blir lite senare..

Men nu ska jag kolla klart på filmen och sen komma in i duschen. Slänger in en bild på dagens outfit om en stund. Blir en lite dålig bild kanske, men så får det bli!
Kisses!


erika englund & jag

Tja!

Idag håller jag på lite med övervåningen med mina föräldrar, vi håller på att plocka ut allt som står där. Gör om lite grann. Försöker få tag på Cissi så jag kan få min piercing, för måste byta. Så jag kan prata normalt igen. Sen så ska jag träffa Ante lite senare. Men nu vill dom ha hjälp. I'll keep in touch. Pussis

<3


Förresten :)

Jag och Erika pratade om en grej idag faktiskt. Vi gick lite, sen kom jag på att hon sagt på sin blogg att honskulle sluta. Så jag sa åt henne att inte göra de. då kom vi på idén att slänga ihop våra två bloggar, kanske vore en smart idé? :D
Tror nästan vi ska göra de. Vi får la se. ;)
PUSS

YES

Nu är det fan gjort. As skönt verkligen!!
<3
nu ska jag ner och ha pytte lite ont.

Idag gäller det..

för hoppas f****n att det är öpptet idag?
Annars kommer jag bli galen, jag har väntat och väntat och väntat. Jag skriver när vi är hemma igen, så får vi se om jag är på bra humör eller INTE.
Pussisar.

Film & sömn

Hej, nu har jag precis städat, och duschat. Sitter och taggar ner så att jag ska kunna somna. Ska väl starta en film, ligga i sängen med min mobil och smutta på ett glas apelsin juice. Då somnar jag nog ska vi se.
Hehe. Imorgon ska vi ju åka och kolla om tatueringstudion är öppet. Får verkligen hoppas. Därför måste jag få sömn så jag kommer upp tidigt. Men nu ska jag gå och välja en bra film, har sett alla hemma men kan väl se någon en gång till. Hihi.
Puss!


städningen, halvvägs..




ledsen för den suddiga bilden, tog den alldeles nyss.


Hej ni!

Jag är inte trött alls, gud idag är första dagen som jag faktiskt vaknat tidigit, rätt skönt faktiskt. Jag ska nog försöka komma i säng tidigt ikväll med. På ett eller annat sätt ;)
Just nu sitter jag i min systers säng och kollar på Harry Potter med min lillebror. Strax ska ja gå ner och käka lite grann. Ska bli gott för jag har slitit som ett djur uppe i mitt rum verkligen. Städat varenda liten vrå, och ändå är jag inte klar. Så nu är jag super hungrig.
Hehe, puss på er!


Nattkryp

Usch, jag hatar verkligen små kryp som flyger in i rummet, när man har minsta lilla ljus på. De är så nasty verkligen!
Flög nyss in en jätte äcklig insekt, som flög rakt på mig för att jag hade datan i knäet, den flög typ runt under håret, och jag skrek som en galning såklart. B L Ä
När jag väl tatt kål på den så såg jag, den såg ut som en jävla räka med vingar. Gud så vidrigt, så då skriker jag lite mer. Och slutligen kan jag kasta ut den genom fönstret, där den kom in. Nej, nu måste jag sova. Herregud för mycket för mig på en kväll ;)
Goodnight

1Aug2010

Jag har inte haft så mycket tid till att skriva alls. Förlåt för det. Men nu kan jag, har inte gjort så mycket idag. Skulle åkt båt med vänner idag, åka och bada jacuzzi, men jag mådde inte så bra så tänkte att det inte var så smart att sätta sig i en båt med lite dålig mage. Så jag träffade Cissi istället, satte och chillade i en lekpark med en smirnoff ice. Sen drog vi hem till henne en stund, töntade oss vid datan. Sen gick jag hem bara. Det var jävligt kallt ;O

Imorgon är det söndag, tror jag ska städa mitt rum eller typ till min mormor och morfar då. Annars vet jag inte. inget riktigt planerat på det sättet. Måndag blir det tatueringsstudion, om de är öppet, men det måste det faan vara annars blir jag galen. Varje gång vi åkt dit har det var stängt, så fan tidigt på måndag ska jag dit. Hihi. Annars har jag inget planerat för nästa vecka heller. 2 veckor & 4 dagar(om jag räknat rätt) veckor kvar till jag börjar skolan då. Ska bli skit kul att börja gymnasiet, men självklart är jag grymt nervööös. Ska gå på Cybergymnasiet på Odenplan. Det kommer säkert gå bra. =)

Och idag är det bara 24 dagar kvar då till jag fyller år. Då blir jag 16 härliga år!
Måste nämna att David fyller dagen efter mig, så honom får jag inte glömma. Dock fyller han bara fjuttiga 15, haha!
Jag är äldre, men han är grymt mycket längre än mig..de jämnar ut allt.

Hehe men nu ska jag kolla lite film, göra mig i ordning för sängen, ta bort smink och shit. Sen försöka pusta ut och sova.
Ännu en dag har gått. Great.. Nu har jag bara några dagar kvar på sommarlovet, vilket betyder bara några få dagar kvar för mitt lilla uppdrag. Hoppas jag lyckas, Erika Englund vet vad jag pratar om ;)

Hehe, sov gott, puss & godnatt


RSS 2.0