oncontextmenu="return false">

Fin ! ♥

Take That - Patience

Just have a little patience
I'm still hurting from a love I lost
I'm feeling your frustration
Any minute all the pain will stop.

Just hold me close inside your arms tonight
Don't be too hard on my emotions.

'Cause I
Need time
My heart is numb, has no feeling
So while I'm still healing
Just try and have a little patience.

I really wanna start over again
I know you wanna be my salvation
The one that I can always depend.

I'll try to be strong
Believe me I'm trying to move on
It's complicated but understand me.


'Cause the scars run so deep
It's been hard but I have to believe
Just have a little patience[x2]

Have a little patience
My heart is numb, has no feeling
So while I’m still healing
Just try and have a little patience


Hej, Sötungar !

Idag är jag grymt seg. Har inte speciell lust att skriva engentligen. Jag måste faktiskt plugga. Eller sova. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu vad jag ska göra. Ska iallafall duscha innan jag gör något annat.
Men hejdå, ska vara tråkigt med min familj nu. Puss hej.


Hejni

Hemma ganska sent idag, har precis käkat lite och sånt. Ska snart sätta mig och plugga stenhårt. Har lite grejor till veckan och vill bara ha det gjort. Usch, idag är jag på jätte dåligt humör. Jag har ingen aning om varför. Är bara lite små grinig. H3h3. På Frisörtekniken gick ingenting bra. Det blev inte alls som jag ville!
Haha, jaja. Nu vill jag bara träffa min älskling, han kan säkert få mig på bra humör. Men idag kan jag inte! Fett synd.
Men nu måste jag säga hejdå, efter ett kort tråk inlägg, måste plugga nu! Puss !

Första Advent.

Mysigt eller vad! Då har nedräkningen börjat till julafton!
Idag är inte en så jättebra dag för mig. Den 28 November har liksom aldrig vart min favoritdag. Men jag försöker hålla humöret uppe.
Vad är planerna för idag? Jo, först blir det att åka och kolla kläder med mamma, sen till bro för att handla, och så hem för att vara med min favorit brud! Erika. Gud vad jag saknat den tjejen. Känns som om vi inte träffats på sjukt länge, fast vi sågs i torsdags? Knasigt.
Hmm..men nu måste jag göra mig iordning. Ska åka alldeles strax. Hejdå!

Godmorgon!

Alla är på bra humör idag eller? Yes. H3h3, för er som läste det sista jag skrev igår, jag tog bort det. Kände imorse att det bara var för att jag var arg. Ville nog bara få ut ilskan. Så jag fortsätter blogga, för er som kanske tycker att det är intressant. Ja. Vi får väl se hur allt går.

Ska till centrum om en liten stund för att små handla lite med min pappa eller mamma. Vi får se vad jag har med mig hem sen. Säkert bara det nödvändigaste skulle jag tro. Sen ska jag duscha, göra mig iordning, och så får vi se om jag ska träffa mina brudar idag. Hoppas att jag ska träffa älskling idag iallafall. Eftersom det inte blev något igår..Idag ska jag äntligen se Toy Story 3. Känns som om jag är den enda som inte sett den ännu. Men idag blir det fan av ! (y)
Vad ska ni göra ikväll då? Let me know!

Men måste byta om nu, för ska åka. Pussen!♥


Måste bara säga att jag älskar verkligen min pappa. Han kan alltid få mig glad om jag är ledsen, han vet alltid precis hur man ska trösta mig. Han förstår mig enda in i själen. Han finns för mig, har alltid hoppet uppe om mig, även när andra ger upp. Han är verkligen min bästavän. (Hela min familj är dom som står mig närmast. Är så glad att jag har sån bra kontakt med dom, inte alla som har det.)
Jag älskar dig pappa ! ♥

Hallåe !

Fredags kväll. Och tonight's gonna be a good night. Eller hur!? Sitter och väntar på att pappa ska komma hem, och göra mat. Jag är helt utsvulten. Har inte ätit något på hela dagen, det är vad som händer när jag är ledig från skolan. Suck..
Idag har jag degat framför dumburken, och städat lite grann för att göra mina föräldrar glada. Sen duschat och nu sitter jag här. Har vart grymt härligt att ha haft huset för mig själv idag. Inget babbel, total tystnad. = Kärlek för mig. Ibland...
Men ja, vad är planerna för ikväll ? Ska äta, sen om jag har tid så ska jag med Erika och Erika till Jesper. Sen ska älskling komma hit. Så det kommer bli en dunder kväll.
Dessutom har jag bestämt en sak idag också. Vad det är får ni faktiskt inte veta förens det är gjort. Men nu måste jag gå och ringa pappa. Ha en super kväll ! Puss, hejdå! ♥


SV ;

      
     
  Anonym om Natti♥:
du e sjukt söt!

SV; Tack!
   
Anonym om Pause:
äre kul att gå frisör? vad får ni göra
? funderar på att gå det oxå. Inte kul att gå typ samhäll eller så

SV; Ja det är jätte kul ! :) Vi får göra olika saker, klippa, nya frisyer. Det är jätte kul!
   
Anonym om Natti♥:
 
omg så jäääävla söööt! skulle gö va som helst för en att ha en flickvän som du... :$
          SV; Naawie. Tack ! ;$
     
     
     
 

Kär i kärleken.

Ledig idag igen då. Underbart. Ska bara ligga hemma och sova och kolla på tv hela dagen. Sen när min lillebror kommer ska jag tvinga honom att köpa dricka till mig!
Idag är det underbara fredag, har längtat till helgen verkligen. Ska försöka träffa Erikorna när dom kommer hem ifrån stan. Sen ikväll blir det att träffa älskling♥.
För imorgon har jag faktiskt inga planer. Det blir som det blir imorgon. Jag är skit lycklig! Har bara en sån känsla. Jaja, knäppt inlägg. Ska kolla på tv nu, puss hej !

                                             
                                                 mina söta underbara bästavänner ! ♥


Erika, Lucia.

Jag måste bara lägga ut den här filmen. Erika har ju sökt till Lucia grejen här i Bålsta. Hoppas verkligen att hon vinner. Eller hon måste göra det ! Hon är så söt i filmen, inte för att hon kollar in i kameran men ändå. Hon är kandidat nr 7. Ganska långt fram i filmen, men det är bara klicka sig fram tills man hittar rätt. Rösta på henne !


Smart som jag är.

Jag ska ut...nu! Eller ja, inte nu på direkten. Utan om ett tag. Ska ut och träffa Maddis. Sen kommer väl Erikorna. Underbart. Förutom att det är snökaos ute. Och det är inte direkt kul. Som jag skrev i förra inlägget, hatar att få snö i anstikten. Man ser ju inget! Men ja..nu spelar det väl ingen roll. Måste gå och göra mig i ordning nu iallafall.
Idag har jag : pluggat, städat, sovit. Så ser inte så direkt fräsch ut nu. Så pussen!

Ice cold !

Alltså, jag vet inte vad det är för grader ute, men det är verkligen iskallt. Mina händer är helt röda. Gaah!
Dessutom snöar det sådär jobbigt, hatar att få snö eller regn i anstiktet. Annars är det helt okej att det snöar/regnar. Iallafall. Hemma är jag! Provet i datakunskap gick väl lite sisådär. Känns som om det gick hyfsat dåligt, men jag har ju haft fel förut så. Vi får väl se. Ja, som sagt, provet först på morgonen. Sen hade vi matte, inte gjorde jag ett enda tal. Lite för lat. Gick mest fram och tillbaka mellan 2 rum. Fattar inte varför brudarna ska sprida ut sig så ;)
H3H3, jaja. Slutade 10.38, och nu sitter jag här! I mitt varma rum. I varma kläder. M Y S !

Har precis mailat min lärare om Engelskan imorgon. Eftersom det är gymnasiemässan, och dom flesta ska jobba så blir vi typ 3 som inte ska det. Och vi har ingen matte imorgon sa Carlos idag på lektionen, och ingen datakunskap eftersom vi fick ledigt efter provet. Så jag kollade om vi kunde arbeta hemma imorgon på engelskan. Hon är i malmö på rektorsutbildning, så vi ska sitta och läsa och skriva lite. Men känns lite onödigt att behöva åka till skolan för en lektion, för att arbeta med saker jag kan göra hemma. Men vi får se om det blir en ledig dag imorgon. Hoppas på det iallafall. Sen fredag är vi 3 i skolan igen, men då ska jag bara göra lite tester sen får man nog sluta.
Men ska ta och äta lite lunch nu, sen måste jag plugga lite tills på fredag. Kramar!♥

Pause

Sitter och pluggar för fullt, ensam i mitt rum. Så duktig jag är. Kände att jag var värd en liten paus. Ska dricka lite sen blir det att fortsätta. Vill nog verkligen ta tag i allt. Slippa komma med ursäkter varför saker är sena. Det är bara göra dom direkt. Så jag ska ha plugg dagar. Typ Måndag, tisdag. Dom dagar jag slutar sent. Då kan man bara komma hem plugga och sen sova. Bara vara hemma. Ja, om det inte är något speciellt självklart.

Jaja, tillbaka till plugg. Härligt. Jag sitter och försöker skriva en novell. Men jag erkänner, det är svåååårt. Alltså, jag har inte mycket till fantasi. Okej, jag har jätte mycket/bra fantasi när det gäller hår-design, men litteratur...Nej?
Var tvungen att ta en dusch, för att "lugna" mig, och kunna tänka på skrivandet. Fattar inte varför det går så bra att skriva här(på bloggen), men när det väl gäller, för skolan liksom, då vill det fan inte komma något. Knasigt. Men så är det väl alltid.
Ska skriva lite till engelskan också. ska vara inlämnat 19/12. Ska fan klara det! Det är någon grej, "My first Client". Vi ska skriva om vår kund, typ hur vi går till väga med kunden när den kommer till oss. Vi ska skriva som om vår lärare är en som kan möjligen anställa oss, och vill veta hur vi arbetar. Så det är engelska invävt med vårt karaktärs ämne. En självklarhet att min inr. är Frisör.
Öppet hus för dom som vill komma också, på min skola. Lite smygreklam här. Men bara för att jag faktiskt gillar skolan så är det okej. Cybergymnasiet. Vanadis vägen, 9B. Odenplan. Går inte att missa skylten med Cybergymnsiet på.
Tisdag 30 november 2010, 17.30-19.30
Annars, är det bara gå in på hemsidan för fler tider och datum. Men dom är inte förens i Januari. www.cybergymnasiet.se


Imorgon har jag prov också, men kan inte plugga till det hemma, eftersom det är i datakunskap. Hoppas det går bra. Det är super enkelt, men som sagt. När det väl gäller, så lägger hjärnan typ av. Dålig stil va!
Jahaja, vad rolig jag är nu då. Nej inte direkt, så nu tänker jag fortsätta. Kanske kommer på någon rad eller så. tur att den inte ska vara inlämnad färdig idag. Bara utkast.
Men nu måste jag pluggish. Hejdå!♥


Tjabba.

Från och med nu, kommer jag inte gå ute ensam i mörkret. Det är en 15:årig tjej som blivit våldtagen här i Bålsta...helt sjukt!
Kommer passa mig, tycker alla borde göra det.
Aja, vad händer ikväll då?
Duscha sen sova eller? Kanske något annat intressant. Inte vad jag vet,,,så hejdå!


Hmm...

Nu mår jag inte speciellt bra alltså. Fryser som en hemlös. Sjukt kallt ute. Vet inte om jag skulle vara med älskling, annars kanske jag bara stannar hemma. Värmer mig, mys kväll för mig själv. Dock så vill jag ju vara med honom. Vi får väl se. Ja, som sagt hade jag jätte tråkigt på svenskan..hela dagen har vart helt ointressant. Hoppas imorgon blir bättre. För imorgon är det tennis på idrotten! Så det bli någon hall vid katrineberg. K U L !!
Tennis är underbart att spela.
Men nu ska jag käka bullar som min syster nyss gjort. MUMS. Ha det g00d!


Swedish.

Har svenska lektion. Men sitter i data salen. Så jävla tråkigt! Bara längtar tills jag slutar. Så jag kan dra hem och soooova. Sov så dåligt inatt alltså. Uschi. Sitter och drogar mina favoriter. The Runaways. Sen Joan Jett & the blackhearts. Så grymt bra! Joan Jett = min I D O L !
Hmm..kanske ska försöka skriva lite på novellen nu. Ska ha ett utkast imorgon. Så, ha det bra. Vi hörs kanske senare om jag har något intressant att skriva. Puss!
Lägger in låtarna som jag gillar mest. Men lägger in dom lite fult från youtube eftersom det inte finns Spotify i skolan...och orkar inte hålla på med länkar nu.

Joan Jett & the black hearts - I love rock n roll.


Joan Jett - Bad reputation.


The Runaways - Cherry Bomb


Min absoluta favorit. The Runaways - I love playin' with fire


Bra! Kristen Stewart - I love playin' with fire


Man märker nog hur tråkigt jag har....!Hejdå!

Godmorgon?

Näää! Jag har vart vaken länge. Ganska skönt, inte sova bort hela dagen. Ska vara med mina favoriter idag. Erika och Erika. Gud så roligt! Behöver verkligen prata med dom. Stora saker på G i mitt liv nu. Bra eller dåligt. Bara jag vet. Hmm.iallafall så har jag duschat nyss, ska kolla lite film och låta håret torka. Sen göra mig i ordning och ut och träffa dom. Lite seanre ikväll hoppas jag för orkar inte vara ut än så länge. Men kommer väl tagga till lite senare. Ha en jävligt bra dag!

Hallooo

Ska strax hoppa in i duschen ;$ har inte så roligt just nu dock...och är f1 hungrig!
Sen har jag lite planer för ikväll. Eller jag tror ju iallafall det (a)
Men ja...nu ska jag sluta tråka och ta tag i min situation! Kisses!!

Fredag...

En sån här dag, ni vet början till helg ska väl ändå börja bra också? Jag oroar mig för löjliga saker, och blir liksom otroligt nördigt arg. Som ett små barn. Sjuk tråkigt ju...Men så är det. Och idag är jag helt säker på att det kommer bli tjafs i klassen? Det är lite saker som pågår, men som jag inte ska ta upp. För då blir det värre. Så det får bli såhär. Och sen efter skolan ska jag hem. Fixa lite kläder, och sen duscha. Ska vara med Andreas idag tror jag, om det är rätt fredag? Hoppas jag iallafall, grymt länge sen jag träffade honom. Saknar min vän ska ni veta!
Och sen senare kommer älskling. Saknar honom med, fast vi inte träffades igår ;$ göölligt...!

Men, nu tror jag att jag måste tvinga upp pappa, för jag vill inte komma sent idag. Får inte missa all action in da schoooool!

Puss på er♥

INTE LYCKLIG!

NEJ NEJ NEJ. Haha, jag är på fett dåligt humör. Lite små olika jävla anledningar till varför! Åååh vissa dagar vill jag bara försvinna totalt!

Hejdå!

Segish dag!

Nu ligger jag och degar mig på soffan. Lyssnar på lite musik och käkar. Ska väl ta mig upp och städa i huset...usch! Sen har jag ingen aning. Vi får väl se vad kvällen har i plan för mig. Om jag får som jag vill så ska jag stanna hemma, duscha och sen lägga mig tidigt. Eftersom jag försov mig imorse, fast hann ändå! Duktigt gjort av mig!
Pussen!

Ice cold.

Alltså det är jätte kallt i vårt hus. För någon idiot har kommit åt minus grad-knappen. Usch.
Haha, ska försöka ta en dusch utan att frysa när jag går ut ur badrummet. Och sen ska jag träffa älskling. Hoppas jag iallafall.
Sen blir det hem och sova!
Ha kul, puss!

Natti♥


Tisdag.

Är hemma från skolan tidigt idag. Skönt. Orkade inte ha idrott..så jag åkte med min far hem. Somnade i bilen, och så börjar pappa skrika bara för att väcka mig. Jag blev skiträdd. Haha, underlig familj har jag. Men jag älskar dom mer än något annat.

Ska städa mitt rum nu. Inte kul. Eller inte städa egentligen, ska mest tvätta bara. Och dammsuga. Men inget annat. Så det kommer väl inte ta allt för lång tid. Sen ska jag möta min syster nere i centrum. Vi ska umgås lite grann. Kommer väl inte komma hem sent, så ska väl duscha sen lägga mig efter det.
Haha, åååh. Så sjukt trött!
Men, vet inte om jag skriver sen eller om jag bara lägger mig. Vi får se!
Hejdå ♥

-

Hemma från älsklingen nu. GUD vad jag har saknat honom. Helt otroligt. Han gör mig så lycklig!

Iallafall så har jag solat med min syster också. Så nu är jag brownie. Eller lite...hoppas jag. Ska duscha, sen hoppa i säng och dricka apelsin juice! MUMS.
Natti underbara värld!

Så bra!

Han är riktigt bra här också! Super duper! Låten kan ju ingen ha missat. Omöjligt. Det är vad alla spelar just nu.



så underbart när han sjunger :
Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Hemma.

Jaa ni, är hemma nu. Eller har vart hemma en stund för har duschat och grejs. Nu nu luktar jag gott igen. Inte massor med hårstrån på kläderna, eller massor med vatten. Frisör dagar är inget att leka med hörni! Haha, som om jag var så koncentrerad idag...nej?
Men nu ska jag ta på mig andra kläder och göra mig i ordning. Sen kanske jag ska träffa Erika lite senare, men vi får väl se. Behöver henne känner jag, tror hon behöver mig med. Just idag.
Men aa. Hejdå pussungar!♥

Datasalen

Har ingen engelska! As skönt. Så vi får sitta i datasalen till lunch klockan 11. Sen har jag bara två lektioner till och sen slutar vi!
Ska bli skönt att få komma hem, ska troligtvis vara med älskling idag.
Hoppas verkligen det...

Dagen kommer vara underbart chillig!
Tjingeling
                       !

Ut

Ska ut och träffa Erika. Är i behov av lite tjejsnack! Wihu. Haha, alltid härligt att träffa min pingla!


                                     

Svar.

Tänkte jag skulle svara på lite frågor jag fått innan jag ska gå och hjälpa min syster med middagen. Det är ju Farsdag som ni säkert vet. Vi har köpt kläder och en liten resa till pappa. Och resan är självklart till mamma också. Hmm. Men här kommer svaren sen hörs vi senare!



Random
om Söndag:

lite random fråger.

1. hur länge har du o erika kännt varan ?
2. vad är de besta med er?
3. hur länge har du o din pojkvänn vart tsm?
4. äru 94 eller 93 ?
5. hur sminkar du dig, det ser naturlit ut fast du har
6. kan inte du säga tre av dina favorit låtar
7. är du hel svensk ? du ser utländsk ut.

älskar din blogg!! snäla svara

SV ;

1 Vet inte riktigt. Sen Januari. Bästa tiden !

2 Antar att frågan är menad om vänskapen. Så då måste jag säga : Att vi aldrig bråkar fast vi är som en person.

3 Sen 1/11-10

4 Jag är född 1994 :)

5 Alltså jag använder typ inte smink. Har lite puder i anstiktet. Men annars har jag bara mascara och ögonskugga, inget mer :)

6 Oj, va svårt! Men mina 3 favoriter just nu är
   - Madcon Feat. Ameerah - Freaky Like Me
   - Melissa Horn - Lät du henne komma närmre
   - Tiger Lou - You can't say no to me

Jag har så många. Men det är dom jag lyssnar på mest nu.

7 H3H3, jag är hel svenne! Och tycker jag ser så svensk ut som man kan ;O




Mrs. Sandra Josefine Filipsson

                  

Söndag

Som alltid är en söndag en seg dag !
Erika sms:a och frågade om vi skulle träffas, och självklart ska vi det! Så jag har väl något att göra idag iallafall. H3H3. Vakna nyss, hade värsta cp drömmen om att regeringen trodde jag var en alien, så dom jagade mig. Och jag typ sprang jätte fort och hoppade jätte högt för att komma ifrån dom. Men jag var en vanlig människa. Haha, fett weird.

Men ska käka frukost och göra mig i ordning. Haha hejdå! ♥


Kvällen, 13 Nov 2010

Har vart på middag, vart med vänner. Haft skit roligt. Och mer blir det inte att berätta. Känner att jag inte orkar, och vill faktiskt inte.
Ganska trött faktiskt. Ut en hel kväll efter att vart sjuk är inte riktigt min grej. Fick lite ont i halsen när vi var ute, men inget som inte kommer försvinna. Hoppas jag...för orkar inte var ännu mer sjuk. Så roligt tråkigt !
Imorgon är det söndag. Och sen skola. Usch fattar inte hur jag ska orka. Jag behöver semester! Någon/några veckor alltså..skulle vara as skönt. Bara åka utomlands inte tänka på problem hemma i lilla kalla Sverige.
Jaja, nu ska jag gå och ta bort sminket och sen krypa ner i sängen. Kolla lite film kanske, om jag inte känner mig alldeles för trött.
Natti, puss! 

ps: saknar min älskling ! ;$ 

                        
                                                         jag och erika ikväll

Dålig update

Jag vet !
Har bara inte haft lust att skriva. Har inte haft något att skriva om heller, så det har ju inte gjort saken så mycket bättre. Idag mår jag fin fint. Eller iallafall bättre än igår..
Ska träffa min pingla Erika sen. Härligt. Har verkligen saknat henne massor, svårt för oss att vara ifrån varandra. Dagar känns som år! H3h3.

Jahaja, jag har precis duschat. Ska väl ta och göra mig i ordning snart så det inte blir allt för sent. Vet inte vad vi ska göra men det kommer väl fram senare. Hejdå?
puss <3

Haha nej!

Jag är hemma idag igen. Ingen sjukdom som hindrar mig, jag är bara orkar inte idag. Halsen är väl lite svullen så det är bäst att vara hemma ;)
Ligger och myser i soffan, kollar på tv. Mamma är hemma idag också. Skönt att slippa vara ensam iallafall.
Vi ska väl kolla på en film snart och göra ingenting. Jag ska städa mitt rum. IGEN. Fattar inte varför jag bara kan plocka upp kläderna från golvet när jag prövat dom..ååh! Haha, så duktig. Så min mamma har planerat in ett litet städ pass till mig. Jag får tvättstugan, för idag orkar hon inte tvätta. J I P P I !

Men nu ska jag skoja lite mer med mamma. Hejdå! ♥


Vampire Diaries

Börjar om 5 minuter! Gud så taggad jag är. Höjdpunkten på min vecka. Förutom pojkvännen såklart!
                                
                                                                Natti

11/11-10

Härligt dag idag eller? Nja..Har degat hemma bara. Kollat på tv och sovit. Ganska skönt. Eftersom jag faktiskt mår bättre nu. Har precis duschat, och har bestämt med pappa att jag ska åka med honom till skolan imorgon. Slipper tåget iallafall. Klarar en halvtimma på bussen, men fan inte mer. Haha.
Men annars är ju torsdagar toppen?
Vampire Diaries börjar klockan 20.00. Håller på till 21.00 och då tar jag mig upp på rummet och pluggar en timme. Sen är det dags att sova. En bra plan.
Sitter och väntar på min syster som ska komma hem med middag, och julmust till mig. Älskar min syster!

Men nu väntar Ghost Whisperer och soffan på mig.
Säger godnatt nu utifall att inget mer inlägg kommer upp. Kisses!


F Y

Hatar att bli "dissad" !


VakeN ja0 !

Hata att inte må bra!
Jag ska bada snart efter filmen, då ska jag tända lite ljus och bara försöka må så jävla mycket bättre. För orkar verkligen inte vara sjuk, så tråkigt. Önskar jag hade gått till skolan idag faktiskt. Men imorgon SKA jag till skolan.

Men nu ska jag kolla på en film, vet inte vilken men jag hittar väl någon säkert.
Puss!


Godmorgon, torsdag.

Haha, hann aldrig se klart filmen igår. Såg typ 5 minuter och sen somnade jag. Får väl kolla på den idag? ;$
Idag blir det ingen skola för mig. Tyvärr. Hemma och är sjuk. Går knappt att prata, för hela halsen är full av slem och uppsvullen. Nasty!
Så såg ingen mening med att gå till skolan och göra ingenting. Inte prata. Onödigt, visst?
Jag är heeemma och vilar upp mig så får jag väl lite extra tid att plugga lite till provet imorgon. För imorgon måste jag gå till skolan. Att göra hantverks provet är super viktigt!
Och imorgon är det fredag! Får se hur älskling mår då. Han kanske mår bättre så han kan vara med mig. Annars ska jag vara med Erika. Fast vill nog ta det lugnt för det mesta. Det enda jag göra på helgerna. Men dom är ju till för att vila upp sig inför nästa vecka av slit!
Snacka om ointressant. Så därför skriver jag Godnatt nu. Ha en braig dag! ♥

Nej vet ni vad.

Nu ska jag kolla på Underbar och älskad av alla och försöka sova. För är trött nu. Eller inte egentligen men bli väl det snart hoppas jag. Aja, ska mysa med mig själv nu under världens skööönaste filt och bara titta på filmen och försöka sova. Inte tänka på massa skit!
Natti pussungar! Kramar!

             


Onsdag!

Usch, fy fan. Snacka om seg dag. Allt har gått såå sakta fram. Haha, hade två lektioner(som imorgon), sen klippte jag mig. Måste säga att dom är riktigt duktiga! Jag ska verkligen klippa mig där nästa gång. Det blev riktigt snyggt!
Lite kortare är det och tunnare. Precis som jag ville ha det. Bort med det fula.  
Det kostade 40 kr för mig, eftersom jag är elev. N Ö J D !

Sitter och väntar på mat, har typ precis vaknat. Somnade framför matte boken. Tydligen så var jag för trött för att göra fler tal att jag däcka. Men sånt händer. Skönt att det händer hemma och inte i skolan bara. ;$
Skulle ju åkt pulka med Erika idag, men orkade inte. Kallt, ville inte förstöra håret och hade massa lite läxor.
Vill käka nu så puss hej !
Längtar till helgen!


Sjukt uttråkad.

Vaknade för typ en halv timme sen. Hade ställt klockan. För ska hinna duscha innan allt blir alldeles för sent. Sen ska jag sätta på en film. Ska be min syster köpa julmust till mig också. Sen ska jag fan lägga mig. Och bara njuta av att den jobbiga delen av veckan är avgjord. Imorgon slutar jag 11. Som sagt ska jag klippa mig. På torsdag slutar jag 11, eftersom en lärare inte är i skolan då. Sen på fredag slutar jag 1. Så inga långa dagar.

Alldeles nyss kom min pappa upp, och nu sätter han tillbaka vindsluckan! Så jag kan sova lugnt. För när den är öppen är det fan läskigt!

Haha, imorgon ska jag förmodligen träffa Erika. Och är snön fortfarande kvar så ska vi åka pulka!
Lovar att vare sig det är snö eller inte så kommer ett video inlägg från oss upp iallafall! Kul va ;)

Usch så trött jag är !

Nej nu ska jag duscha och bestämma film. Kanske skriver ett till inlägg, men utifall att jag inte gör det. Natti!
Pussar på er !
Usch så trött jag är !

Ja ni.


nu är det inte VANLIGA videoinlägg. Utan lite udda.
Info inlägg. Haha. Ja. Alltså, som sagt vi är inte dom normalaste som finns.
JMen det är ju härligt!

vi har hittat nya sätt att gå på. Dock är det inte så lätt att komma upp för trappan så.






Haha, så söta.

9/11-10

Alltså, jag måste säga. Jag har inget intressant till er idag..som vanligt eller? Nja.
Aja, men idag har det inte hänt något alls. Vakna, skola hem och nu sitter jag här. Usch. Lång och tråkig dag. Men imorgon blir det mycket bättre. För det första slutar jag vid 11. Sen ska jag klippa mig imorgon! Längtar!
Ska väl inte göra någon stor ändring. Bara göra det lite bättre.
Hmm..är hungrig så ska tvinga min pappa göra mat nu!
Ska också ladda upp videoinläggen dvs överraskningen, kom jag på nu!
Haha. Håll utkik!

Godnatt

Pojkar och flickor. Sov så gott så höres vi imorgon. ! Har en liten överraskning, så håll utkik !
Pussen!


En sak till.

Jag tycker, och har alltid tyckt att det är otroligt, omoget att kommentera konstiga/elaka saker anonymt. Omoget överhuvudtaget.
Visar att man har ingen respekt för andra. Visar att man inte är nöjd med sig själv, eftersom man måste tracka ner på andra. Visar att man inte trivs bra nog med sig själv, efter som man hade skrivit namn om man trodde att man kunde försvara sig. Kanske inte fysiskt men muntligt. Det kommer bara tillbaka. Tusenfalt.
Har man inget vettigt att säga, kan man fan hålla fingrarna från tangentbordet. Tänkte skriva "hålla käft". Men i det här sammanhanget snackar jag om datorn. Klart det är lättare att sitta och snacka massa skit bakom en skärm, men fan i verkliga livet är man inte så jäva tuff va!?
Fan, bara tänk på vad ni skriver. Det går inte att alltid ta tillbaka det sen. Finns inget som hindrar en att skriva saker. Men det kommer bara tillbaka och hugger dig i ryggen. Man får akta sig.

Jag har sett att det är någon som kommenterat Erikas blogg. Typ att hon har feta låt, osv. Haha, det är bara skrattretande. Har ni någongång NÅGONSIN sett Erika ?
För då måste ni fan vara blinda ni tycker att hon är fet. Finns inget ställe på henne man kan kalla fet.
Klart som fan jag försvarar henne. För hon har inte gjort er något. Hennes "kärleks liv" som ni så flitigt kommenterar har ni inget med att göra. Fine, att ni vill vara som henne. Det är väl erat problem, inte hennes!

Visst hon kanske inte alltid vart så snäll mot alla förut. Men hon har ändrats. Och det är bara till det bättre.
Hon är en underbar person. Som ställer upp för en dag som natt. Pratar/lyssnar när du har det svårt. Finns när det inte finns någon som håller dig kvar. Hon är en äkta vän. 
Och trackar ni henne, får ni med oss att göra. Det är inte ett töntigt "hot". Jag menar det bara.

Fan, bara tänk på vad ni skriver. Det går inte att alltid ta tillbaka det sen. Finns inget som hindrar en att skriva saker. Men det kommer bara tillbaka och hugger dig i ryggen. Man får akta sig.




                               

                                             


                                          


Hej.

Alltså, lite trött är jag väl. Haha, var riktigt pigg imorse. Helt hyper. Men på sista lektionen då vi bara satt och lärde oss olika sätt att fläta på så försvann adrenalinet. Inte så mysigt, efter som att jag försökte fortsätta vara hyper. Men blev trött fort.
Åkte med min far hem idag!
Egentligen skulle vi(min klass) på bio med elkillarna idag, men jag orkade inte. Ska plugga lite och sånt istället.
Duktig är jag!

Jahani, vad har hänt idag då ? :)

Måste plugga lite nu. Pussar.

Juste skulle berätta hur jag och min pojkvän "träffades". Kommer låta elakt. Men det är det inte. Han är mitt ex:s barndomsvän. Så vi träffades när jag var tillsammans med den andre. Men det var länge sen. Så det inte inget problem nu!
Sen har det väl vart lite till och från mellan oss. Inte vart riktigt säkra. Men så chansade vi och här är vi.
1/11-10. Kanske inte så länge sen datumet. Men för mig spelar det ingen roll. Jag är lika kär som förut ;$
Som sagt. Fanns inte så mycket att säga. Vill hålla det ganska privat. :)

Alltså uschi!

Vet ni hur kallt de är !?
På min mobil står det typ -9. Det är fan grymt mycket. Vet att det skulle bli sol sen? Men ändå. Pappa ringde nyss och varnade mig så jag ska ta på mig massor! Mössa, vantar, overall. Nej kanske inte. Men kör nog på mössan och vantarna iallafall. Vill gärna ha ett par fingrar att kunna skriva och jobba med i skolan.
Men annars då. Är vi taggade för skolan ?
Jomen visst! Ska bara vakna till liiiite till, sen är allt finemang. Mysigt att det är kallt, yes. Så länge man har någon som värmer en. Men min pojke är sjuk...trist!

Haha, men nu måste jag göra mig i ordning lite snabbt och sen ska jag GÅ till bussen. Och vänta på den!
Kommer bli härligt... ;$

Pussar! Frys för fan inte ihjäl!

    
Anonym om Let the games begin:

kan du inte berätt hur du o din kille träffdes osv ? :D

07 November, 21:24

Jo visst kan jag det. Kanske inte finns så jätte mycket att berätta. Men jag gör det efter skolan! =)


Let the games begin

Anser inte att jag är elak. Eller?
Nejmen, gullungar. Jag ska duscha och sen plugga och så. Imorgon är det skola. Vi taggar till, visst !?
Vi hörs imorgon. Natti små änglar !


Sliten!

Herregud va klockan är mycket!
Gick ut igår natt för att träffa Erika. Då var väl klockan runt halv 4. Vi snackade. Alltså, båda var på ett jötte dåligt och konstigt humör.
Jag känner mig så bortglömd av dig alltså. Jag kräver inte uppmärksamhet, men mer än 1 minut om dagen får jag knappt...
Jaja, inga jätte sura miner nu.
Ska käka lite frulle, duscha och sen träffa mina babes. Vi ska typ fika, sola. Och bara ha en mysig dag.
Tror att det är vad jag faktiskt behöver.

Ha en super bra men seg söndag !


03.30

GAAH Svårt att somna!? Jag vill bara kunna blunda i mer än 3 sekunder innan jag vill öppna ögonen igen. För mycket att tänka på. Måste rensa skallen, men hur!
Natti..

Toy Story 2

Har städat klart. Och nu kommer jag på film. TOY STORY 2. BÄSTA. Lite dåligt att den är på engelska, men det kan jag leva med.
Ska kolla, sen duscha och sen prata lite med min älskling. Hoppas jag.
Pussar på er!
Natti också!

                                  

Städa

Fick världens tvångstanke att jag måste städa rummet, så det håller jag på med. Bädda om, dammsuga varenda liten vrå. Ett måste. Så kommer jag sova bra inatt. Vet inte om jag kommer orkar dra till Erika tonight. Vi får se. Kanske lägger mig tidigt, eller bara kollar film med pappa och John.
Aja, måste fortsätta nu. Annars blir jag aldrig klar. Pussar!

Seg start på lördagen!

Usch, är riktigt trött efter igår. Och ändå så somnade jag inte senare än 1. Knas. Och har faktiskt kunnat sova riktigt bra igår efter filmen. Jag och Erika såg ju Paranormal Activity 2. Visst den var läskig, men den skrämde mig inte lika mycket som den första. 1:an slog rekord.
Men den var bra iallafall!'

Idag vet jag inte vad som händer. Bara jag och min bror & pappa hemma. Mamma och syster är på personalfest i Linköping..
Hmm.. Ska väl käka lite frukost/lunch. Duscha, göra mig i ordning. Sen kolla om någon kanske vill hitta på något. Jag kanske skulle träffa Erika och Sarah, men vete fan om jag kanske ska typ ta det lugnt här hemma istället.

Nu sitter jag och kolla på Familjen Robinson på 5:an. Härligt att den började när jag vakna!
Är ensam hemma...så behöver något som håller mig på rätt tankar. Så jag inte börjar bli rädd nu liksom. Det blir inte bra!
Nejmen nu låter magen, måste trycka i mig något!
Det här blev ett osammanhängande inlägg.
Kramar!


Bio

Utvecklings samtalet gick faktiskt bra. Inte en enda ig varning. Ganska duktigt för någon som hade väldigt många IG i 9:an!

Det blir bio ikväll, med Erika, Jesper och kanske Filip. Vet inte om han kunde. Och vet inte heller vad vi ska se. Vill gärna se Paranormal Activity 2, men såg ut att vara ganska lite biljetter där så vi får väl se. Men vi åker väl in typ om en timme. Och väljer då. Vad ska ni göra ikväll då ?
Hmm..det är ju ändå Alla helgona eller hur? Det är nu alla spöken är runt omkring oss...? Eller är det bara bullshit. Haha, alla tror väl olika. Nejmen, nu måste jag göra mig i ordning. Vi hörs när jag kommer hem, eller imorgon. Kramar!

Snart säger jag Godnatt.

Sömnen har dragit förbi mig med en vind. Hela kroppen vill bara lägga sig ner och dö.
Tråkigt!
Men annars då, vad gör jag. Jag sitter framför datan. Ska snart göra i ordning mig för en god natts sömn. Ska inte somna lika sent som igår. Usch nej.
Ska väl kolla på en film så blir jag ännu tröttare.

Imorgon är det fredag. Och det är väl mysigt. Har bara utvecklings samtal klockan 2 i skolan, men annars kommer det bli en lugn början på helgen. Ladda om inför skolan.
Hoppas på att min pojke kan träffa mig efter han har jobbat. Annars vet jag inte. Filmkväll någon? ;)
Jaja, vill nog sova nu. Kramar!

Saknar !


LUUUNCH

Pannkakor...idag. IGEN. Det är mumsigt ;$

Everyone knows I'm in over my head

Alltså det finns dagar då rubrikerna är så fantasilösa(som idag). Lite tråkigt. Men alltså jag tycker fa det är svårt att komma på något ibland, om man inte ska skriva något speciellt.
Jamen, jag har då precis vaknat. Eller jag har väl vaknat till några gånger. Fast inte hjärnan då ordentligt. För jag har skrivit sms som jag inte kommer ihåg att jag har. Haha, ja så går det.
Som ni märkte var jag hemma igår typ vid halv 4. Eller så tänkte jag gå och lägga mig. Och det gjorde jag! Helt otroligt.
Så vaknade jag vid 8, men kände nog inte att det var nog med sömn så jag somna om. Och här sitter jag?
F A N  V A  O I N T R E S S A N T !

Alltså, nej nu går jag och äter något. Sen ringer jag Erika. Skriver lite senare när jag vet vad planen blir. Kanske sola? Skulle vara ganska härligt.
Aja, kramar!

"Faller jag nu går jag sönder.."

                                                 

Nu ger jag mig.

Var tvungen att dra hem. Snacka om booring. Jag fick en liten kund till imorgon, som ville klippas tidigt och sånt, och inte säger jag nej till att tjäna lite pengar liksom.
Ska ändå träffa brudarna imorgon. Haha, men det har blivit mycket skratt ikväll iallafall. Älskvärd kväll.
Alltså tjejerna är guldvärda. Ska dit och käka frukost med dom imorgon. Kommer bli trevlans.
Jamen, vad har ni gjort då ? Något spännande som hänt? ;)
Nu vill jag ha lite info, lite svar ! Statistiken går bara uppåt, men inge kommentarer, vilket är lite tråkigt!

Men ja. Rubriken säger allt. Nu ger jag mig, och går och lägger mig. Trots allt, om jag känner efter riktigt ordentligen så är jag nog gaaanska trött.

Natti!♥

                                                     


Har tråkigt.

Haha, enda sen Erika drog har jag haft jätte tråkigt. Hatar att vara ensam. Jag är en sån som babblar som fan, och nu när ingen är i närheten...tänker inte sitta och prata med mig själv? Skulle jag bli ännu mer konstig. Fast ingen som vet om det, men ändå!
Lite vett får man väl ha ;)

Haha, men snart ska jag göra mig i ordning. Har redan duschat och sånt. Så det är bara fixa håret sen. Klä på mig annat och sen kommer väl skitapan erika hit. Så ska vi handla massor med energi dricka och grejs. Vi ska vara uppe hela natten och "lana", inget för att vi ska spela något speciellt men vi kallar det för lan iallafall. Spela roll!
Vi hittar säkert något att spela. Men vi hörs inatt kanske. Kisses!

Gotti gott!

Jag och Erika planerade att göra pannkakor till frukost, men allt blev klart halv  3 så det blev mer lunch. Men vi är mätta iallafall. Det blev feta amerikanska pannkakor.
Snart ska hon hem, och jag ska mysa i mitt tomma hus framför en film, sen ska jag duscha och göra mig i ordning. Sen ska typ jag vara med min pojke och Erika. Vet inte riktigt om det kanske bara blir jag och Erika, we'll see. Och ikväll tror jag nog att jag ska sova hos Erika tillsammans med dom andra brudarna. Men vi får se där med. Haha, men ja.
Ha så roligt ikväll. Puss på er!


Goodmorning!

När jag kom hem igår så skulle jag ju gå och lägga mig. Men jag snackade med Erika lite grann, och båda var lite nere så det slutade med att hon kom hit och sov här.
Haha, men vi vaknade inatt. Eller jag vaknade någon gång på natten, och Erika började prata med mig. Så jag trodde hon fortfarande var helt vaken, så jag började berätta om min dröm jag precis haft. Men det gick inte, haha jag mumla och fick inte fram något, pratade om allt och inget. Dessutom visade det sig att Erika inte var vaken, hon pratade i sömnen bara. Men ja, vi sov ganska bra antar jag. Haha.

Nu har vi precis vaknat. Vi ska väl gå och fixa lite frukost och sen dega lite hemma. Kolla lite på film, sen ska hon hem och städa. Och sen ska vi väl träffas igen.
Vad ska ni göra idag då ?
Hör av mig sen, puss!

                                   


Segaste tröttisen

Det är jag det. Alltså, såhär trött har jag inte känt mig på länge. Haha, känns tungt att behöva skriva inlägg. Men jag gör det för er skull, och för att jag tycker det är så jeekla kul!
Inte för att såhär vid klockan elva, har jag så mycket att säga. Men kan väl berätta vad planen för sista halv timmen är.
Jag ska äta något(har inte ätit sen frukosten, så ni kan tänka er att magen låter så hela Bålsta hör), sen ska jag bort med sminket, tvätta ansiktet, borsta tänderna osv. Sen ska jag krypa ner i min skööna mjuka underbara säng. Och sova så gott som det är möjligt. Låter ganska trevligt, visst? :)
Men, hoppas ni haft en lika mysig kväll som jag, och sov så gott. Kisses!

Nu drar jag!

Nu ska jag ut, först hem till min älskling och kolla på film Paranormal..IGEN jag vet. Men måste ju se. Innan den ska tillbaka.
Sen efter jag har vart där ska jag ut och träffa Erika. När hon kommer ifrån stan. Så ska vi gå och tjacka lite bullar :D Mums!
Juste..ang outfit bilden. Jag har världens fläskläpp så ville inte att anstiktet skulle vara med. Så tur att bilden blev lite suddig. Man ser kläderna helt okej, så det suddiga kan jag leva med nu för tillfället.
Jag kör på ljusa jeans, svart bustier, ett vitt hängigt linne(instoppat) under en rutig skjorta. Ja sen blir det mina boots, en halsduk och skinnjackan. As bra! Varmt dessutom.. ;)
Men ha en super kväll, kramar!

                                                             

Hej ;$

Mår ni bra då eller? JA skriker man då. Det är väl lite härligt sisådär..
Jag är på riktigt flum humör, för klev typ precis ur duschen. Och ja, efter en riktigt varm dusch blir jag lite craazy?
Alltså, nej inte egentligen men. Jag har ganska tråkigt det är därför. Jag vill kolla på film, men jag har väl sett alla vi har hemma(runt 300 st), minst 2 gånger. Det börjar bli lite tröttsamt. Jag vill ha nya grejor förstår ni. Booring med samma gamla hela tiden.
Mahaha, snacka om knäppt och ointressant inlägg. Y E S.
Har ni något förslag på en film jag kan typ ladda ner, eller streama istället så är det bara säga till. Gärna inte en skräck. För det vill jag inte se ensam. Hade vart okej om jag hade en vän här eller något, men nope. Inte nu!
Men fan, det är bara kommentera tips på filmer. Så väljer jag någon av dom.
Men ha en underbar tisdag(?). Så hörs vi senare ikväll.
Kramar!♥

                       

2/11-2010

Goodmorning!

Här sitter jag och kollar på Gossip Girl. BÄSTA! Det är verkligen ett underbart program.
Vad händer idag då. Jag tror jag ska kolla med Erika om hon vill gå ner till centrum och köpa lite frukost. Gooda mackor.
Sen vet jag inte riktigt. Antingen ska jag kolla med Alex vill träffas, eller så drar jag ut med Erika och dom. Dom ska träffa några.
Men, puss puss!

Paranormal. Sen säng?

Låter inte så lycket eller hur? Om det ändå fanns någon här som kunde rädda mig. Hade vart skönt. Min lille pojkvän sover säkert? Synd..
Vi är väl typ i mitten av filmen. Så mycket har väl inte hänt. Men ändå. Tror dock inte jag kommer kunna sova så bra inatt. Alltså har ju sett filmen flera gånger, men den är fan lika läskig varje gång. Men den är bara läskig för att jag är så grymt jävla vidskeplig. Helt otroligt. Haha.
 
Nej, nu vaknade hon på filmen, och jag måste kolla. Så läskigt att det blir intressant you know ;)
Jag ska väl försöka sova sen alltså. Vi får väl se hur det går?

Jag ska vara lite kärleksfull nu och skriva datumet då? 1/11-10♥


Men natti natti. Pussar!

Paranormal Elm Street

Nu sitter jag och mina tjejer hemma hos mig. Vi ska kolla på Paranormal Activity(haha redan sett den 200 gånger), sen ska vi se nya Nightare on Elm Street. Ska bli riktigt mysigt, men Lydia är så rädd så hon sitter med min sov grejimoj. Haha. Sån söt nörd.

Haha, men jag skriver sen. Kisses!

The "Morning" after.

Godmorgon gullisar!

Hur mår alla idag då? Super bra får vi allt hoppas. Jag mår skit bra! Livet leker. Vet att jag var lite grinig igår, men det var inget lite sömn kunde blåsa bort. Nu är allt toppen! Jag sitter och funtar på dagens planer lite grann. Jag och brudarna skulle ju åka och käka "frukost" på det där cafét i Sundbyberg. Men tror inte vi gör det idag, kanske imorgon istället. För idag måste jag göra en ännu roligare grej. Nämligen städa mitt rum. Tillochmed när jag skriver det så ser det kul ut. Gud så jag längtar. Och för er som inte fattar är jag en person som älskar att ha städat, men HATAR att städa. Men säg en som inte hatar att städa. Det är ju inte direkt kul. Hmm..man kanske kan göra det kul. Typ dansa eller något samtidigt? Fast då skulle jag nog bara ramla tror jag. Snubbla på mina egna fötter.
Häromdagen så försov jag mig. Vaknade vid halv 6 då jag skulle gå upp, stängde av klockan och somnade om. Sen vaknade jag klockan 7 av att jag ramlade ur sängen. Men tur det annars hade jag missat skoldagen. Det är ju vart förjävligt, right? ;)

Hihi, men nu sitter jag och tråkar ut er med ingenting att säga. Jag återkommer med dagens planer, efter att jag städat. Vi får la se vad det blir att göra då. Har någon timme på mig att bestämma mig.
Ha så trevligt tills dess.
Kisses ♥



jag och tjejerna igår.
från vänster : Erika S, Jasmine, Erika E, Moi, Lydia, Sarah




RSS 2.0