oncontextmenu="return false">

Halloj!



Klev ur badet för en liten stund sen. Haha, det varma vattner gjorde underverk för mina fötter. Hade så j*vla ont i dom innan.
Var i skolan idag, men dagen gick inte så bra. Hade en dålig dag bara, sen drog jag till stan med Madde och Carro. Dom skulle shoppa lite och jag skulle vänta på min syster. Så det var perfa. Sen efter ett tag var de klara om min syster kom. Så då gick jag runt med henne. Kollade lite kläder och så. Vi ska ses på torsdag igen tror jag!
Fick lite saker med mig hem.
- En ny klocka
- Sjal, (var ett riktigt impulsköp)
- Leggings + strupmbyxor.
- Smycken

Ja, inte så jätte mycket med tanke på att jag precis shoppat? Har det mesta. MEN man kan aldrig få för mycket kläder, eller skor för den delen!
Dessutom hittade jag jeansen jag letat efter. Så någon dag i veckan blir det att dra tillbaka dit för att handla dom!
Jaja, ska tvätta fejjan och borsta tänderna. Sen blir det att dega i sängen framför dumburken. Natti<3


Rise and shine!

Godmorgon! Alla vakna och pigga eller? ;)
Jag är iallafall hyfsat pigg, vilket är ett under med tanke på att jag inte alls kunde somna igår. Somnade väl runt 1-halv 2. Usch. Haha, ja idag är det måndag då. Skooooola! Ska strax börja göra mig i ordning. Tror jag åker med pappa idag så har lite extra tid, annars får jag gå till bussen vid tjugo i 7 som vanligt!
Som jag sa i inlägget innan så ska jag möta min syster efter skolan. Kolla lite kläder, käka något. Kommer bli gr8!
Men jag skriver väl när jag kommer hem eller så, men tills dess så får ni ha det bäst! Kramar♥

27Feb2011

Myser i sängen just nu. Ska alldeles strax gå och tvätta facet och borsta tänderna. Drog och sola med Erika ju. Sen gick vi till ica för hon skulle handla lite grejor. Sen visade hon vilken färg hon köpt till håret, och då kände jag att jag också ville fixa håret. Nu är det fint. Lite väl mörkt men det var bara toning ändå!
Så drog vi till henne, fixade håret, käkade lite och kollade solsidan! Haha, fyfan va bra det är!
Mamsi kom och hämtade mig runt halv kvar över 9. Åkte och köpte lite glass. Sen kom jag hem, och sen dess har jag bara käkat lite glass. Degat i sängen. Ska alldeles strax ta mig upp. Som sagt. Tvätta och borsta. Måste fundera på vad jag ska ha för kläder imorgon.

Planer för imorgon:

- Skola
- Träffa min älskade syster i stan
- Hem och städa lite grann.

Ja, that's all folks. Godnatt, puss!

Hallå där.

Vaknade för ett tag sen. Har bara legat i sängen och gjort ingenting. Funderat lite grann. Ska snart ta mig ner och käka lite. Funderade på om jag skulle ta ett bad. Och sen får jag duscha ikväll istället. Aja, jag vet inte. Vi får se.
Senare ska jag träffa brudarna. Vi ska sola och snacka lite. Kommer bli bra. Skola imorgon då...KUL.
Haha, är verkligen jätte seg idag. Så, hejdå <3

Hejhej

Har vart och handlat med mamsi hela dagen. Kom hem för en halvtimme sen kanske. Har fått nytt smink, lite hår grejor. Ja, viktiga saker. Tack mamma!
Sen har vi handlat så vi ska göra jätte god mat idag. Men innan jag ska käka ska jag ta en dusch. Ska ju träffa brudarna sen. Så ska vi mysa lite grann hemma hos Erika. Kanske skriver något när jag är där. Pussar!

Godmorgon! <3

Så trött verkligen. Haha, vet knappt vart jag ska ta vägen. Men idag vet jag faktiskt inte vad som händer. Bara ta det lugnt nu på dagen, och bara försöka få viktiga saker gjort. Haha, sämst inlägg. Men kan lägga in bilder på skorna. Haha var ju tvungen att köpa dom inför sommaren!
400 kr kostade alla tillsammans. Det är ju bra ;)





Är med mina flickor!

Hej ni!
Sitter här hemma med brudarna. Vi har haft en toppen kväll. Och dag. Shoppade loss. Köpte 4 par skor, tröja, solbrillor. Ja, det nödvändigaste. Kan lägga in bilder på det sen. Ska mysa lite med mina flickor nu. Pussar!

         
Älskar er verkligen ! <3

Hemskt.

Är hemma. Igen...Tror alltid på kvällen att jag ska få dra till skolan nästa dag, men när jag vaknar upp mår jag ur uselt. Den här gånger är det värst. Jag hör typ inget på ena örat. Sjukt jobbigt. Lock för örat....hoppas det försvinner snart, det kommer väl försvinna när förkylningen lättar. Jobbigt!
Iallafall så tillbringas idag hemma istället. Men resten av dagarna kommer väl vara som vanligt. Jag hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Om jag inte dör av min förkylning vilket inte är så troligt. Aja, ska välja en film nu. Sen kanske ta ett bad. Pussar!

22Feb2011

Hej sötisar!

Precis kommit hem. Och har haft en wonderbar dag. Gick hemifrån runt 2 kanske? Not sure. Mötte upp Erika vid S-backen, och vi gick på en liten promenix. Kom till centrum. Kollade i affärerna..Sedan kom Erika också. Och vi satte och på Valhall och fikade. Tror vi satt där i typ 2-3 timmar. Haha, vi har så mycket att babbla om. Iallafall, så skulle Erika S hem. Och jag och Erika E väntade på min mamma. Mötte upp henne på Ica, men hon försvann några gånger. Så vi gick runt och letade efter henne. Sen försvann Erika och jag stod där alldeles ensam :(
Nejmen, jag letade. Och så fann jag henne!

Hmm..ja nu är jag hemma då. Ska käka lite, sen kolla lite bloggar och shit. Sen blire att duscha, och kolla på film. Låter som ett toppen avslut!
Imorgon blir det skola, och sen träffa Erikorna. Mys. På torsdag, vet jag inte riktigt. Träna lite tror/hoppas jag. Ska försöka få med någon, annars får jag väl träna hemma. Och på fredag blir det shopping efter skolan!
Och sen på kvällen, va med brudarna. Nu fick ni mycket info just in case att jag inte kommer blogga något mer. Ska försöka men är ju inte alltid så taggad ni vet ;)
Jaja, maten kallar. Pussar!

<3

Det var kärlek vid första ögonkastet,
Hon var det vackraste han hade sett.
Sakta men säkert etablerade han kontakt.
Och snart slog deras hjärtan i samma takt.
 
Det var hon som sa de tre orden först.
Orden som stillade hans torra läppars törst.
Han svarade helhjärtat med samma tre ord tillbaka.
Hon lutade sig fram och han fick hennes läppar smaka.
 
De var lyckliga, de var glada, de var kära.
Varandra genom gott och ont skulle de bära.
Hade de varandra kunde de inget annat begära.
Att stå jämte den andre för alltid, skulle de svära.
 
Vinter blev till vår, sommar till höst.
Kärlekens sång sjöngs med allt lägre röst.
För varje dag som gick gled de ifrån varandra.
Ingen annan än sig själva hade de att klandra.
 
Det var han som sa de andra tre orden först.
Men det var hon som skrek orden störst.
Det smärtade stort i deras bägge hjärtan.
Men de lärde sig att leva med smärtan.
 
Kvar fanns inget mer att säga, göra eller känna.
Och båda var för envisa, för stolta för att erkänna,
Att trots allt som hade sagts, gjorts och allt som skett,
Så fanns det ändå kärlek kvar vid sista ögonkastet.

 Av : JRamos@bdb

Lyckad start!

Åhh, morgonen är dålig. Buss-chauffören ville inte stanna på min hållplats, så jag missade bussen. Så idag är jag ledig. Som alla andra. Hoppas Erika vaknar snart så jag kan få göra något idag. Wie!

Men det finns ju faktiskt en sak som gjorde mig super lycklig imorse, det kom några glädjetårar. Fick en jätte söt bild på min kusin Alexander, som kom igår. Lycka!
Aja, ska kolla runt på kläder nu, sen filmsh. Pussar!


Take a bite of my heart tonight

                                            M U S I C
 





fråga mig inte varför jag har bilden med denna låt... ;)


Ledig/Sjuk

Gaah, min förkylning har gått över gränsen nu. Kan inte andas genom näsan, låter som värsta jag vet inte vad. Så idag är jag hemma. Men SKA till skolan imorgon. Om jag kan vara med på idrotten vet jag inte. Hmm.
Jaja, nu ska jag friska till mig, pusshejdå!

S U M M E R

Har suttit och kollat på film, tog sen en dusch och nu sitter jag och kollar på lite sommar bilder. Alltså, sommaren med Erika och Erika. Gud så härligt!
Träffade Jesper och Filip. Alltså, sommaren är tiden då allt händer. På vintern känner man sig ganska instängd. Men snart är det sommaren igen, och jag längtar något så otroligt ! <3

Lite bilder från sommaren 2010.












Tävlar..!

Är med på och tävlar om en iphone 4. Hehe, brukar aldrig vinna sånt så vi får hålla tummarna nu!
Hoppas jag vinner! :D
Tävla ni med!

Home again

Ja som rubriken säger är jag hemma igen. Och efter en dunder mysig kväll med brudarna mår jag hur bra som helst! Life is gr8!
Det är See föralltid <3
Har hunnit tvätta bort sminket och så, ska väl klicka på dumburken och kolla på någon film. Prata lite med min syster. Tjocka lite godis. Kommer bli en jätte bra slut på en mysig lördag. ska försöka ta en lång sovmorgon, men det återstår att se. Sen kanske jag ska med tjejerna till stan och shoppa, men har lite plugg att ta igen efter att ha slappat i helgen. Och sen måste jag plocka undan efter min syster...IGEN. Hihi. Nejmen, det ligger grejor på golvet igen. Alltid när jag gör mig i ordning plockar jag fram saker, sen lägger jag inte bort det efter mig, utan det får jag ta reda på senare. Men ja. Vad intressant Sandra!
Godnatt, sov så gött!♥

you want to make a memory

Hallå där, vet att det var världens sämst uppdatering. Men har inte vart riktigt på humör för att blogga. Kände att jag ville hålla dom här kvällarna lite mer för mig själv. Har vart mest med Erikorna. Vi hade en jätte mysig kväll igår! Älskar mina flickor!
Idag har jag riktigt ont i halsen, så vet inte om jag ska hem till Erika ikväll. Det var meningen att vi skulle se på Blair Witch Project, men vi får väl se hur jag mår senare. Annars har jag laddat upp med gottis här hemma. Tror dessutom mina föräldrar vill ha mig hemma någon dag också. Vi har också köpt det är Kinect idag? Har spelat det förut men vi får se om jag orkar today!
Haha, jaja. Men ska städa lite i mitt rum nu. Min syster är hemma och då ser det ut som ett bombnedslag. Pussar!

Underbar låt!

Picture perfect memories
Scattered all around the floor
Reaching for the phone 'cause
I can't fight it anymore

And I wonder if I
Ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one
I'm all alone
And I need you now
Said I wouldn't call
But I've lost all control
And I need you now

And I don't know how
I can do without
I just need you now

Another shot of whiskey
Can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping
In the way you did before

And I wonder if I
Ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one
I'm a little drunk
And I need you now
Said I wouldn't call
But I've lost all control
And I need you now

And I don't know how
I can do without
I just need you now

Whoa, whoa
Guess I'd rather hurt
Than feel nothing at all

It's a quarter after one
I'm all alone
And I need you now
And I said I wouldn't call
But I'm a little drunk
And I need you now

And I don't know how
I can do without
I just need you now
I just need you now

Oh baby, I need you now


If I only could make a deal with God.

Placebo - Running up that hill

It doesn't hurt me.
You want to feel how it feels?
You want to know that it doesn't hurt me?
You want to hear about the deal that I'm making?
You,(be running up that hill)
You and me. (be running up that hill)

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh... 

You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware I'm tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby

Is there so much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?
You, (be running up that hill)
you and me. (be running up that hill)
You and me won't be unhappy. 

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building,
If I only could, oh... 

"C'mon, baby, c'mon darling,
Let me steal this moment from you now.
C'mon, angel, c'mon, c'mon, darling,
Let's exchange the experience, oh..." 

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems. 

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems.

"If I only could, I'd be running up that hill.
If I only could, I'd be running up that hill."

Så dålig update, jag vet.

Jag tänkte göra dag 10 på listan idag. Men det kanske inte är så roligt eftersom jag är hemma idag, och bara ligger i mys kläder. så jag tar den imorgon. H3h3..

Vaknade nyss då, riktigt skönt att få sova länge. Tror jag ska få lite städning gjord idag, sen får mamma köpa med lite glass hem till mig. Mums!
Ska försöka somna tidigt så jag kan gå till skolan imorgon..så tråkiga inlägg jag vet. Men just nu händer det inte så mycket som jag kan säga i bloggen.
Så skriver någon dag när det händer något "offentligt". Pussar!

Glad alla ♥ dag

Jag är inte mycket för alla hjärtans dag, då jag oftast är heart broken den dagen? Haha, men jag hoppas ni får spendera den med personen som ni tycker om. Och att ni idag är alldeles extra super lyckliga! Pussar från mig!♥

-

you got some kind of nerve taking all I want

Godmorgon

Seg morgon. Men vaknade upp och såg att det var lite sol? Hur mysigt är inte det!
Ska försöka komma upp, Sen ska jag gå och möta mina finaste.

Kvällen igår var grym, btw!
Jaha, annars vet jag faktiskt inte vad jag har för mer planer. Tjejerna ska på match lite senare idag, vi får väl se om jag hänger med. Jag är inte all in för hockey. :)
Vi lär väl höras senare kanske ?
Pusspusspusspuss

Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän + Dagen

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
I mitt fall blir det ju bästa vänner. Det är ju då Erika och Erika. Det kommer för alltid att vara See <3


Dagen:

Försov mig, så vaknade kvart i 7. Mitt tåg går tio över. Men fick åka med pappa. Men som alla vet är det ju kaos med tåg, bussar. Allt. Så jag fick skjuts till stationen i Jakan. Där mötte jag upp Sofia som hoppat av. Så åkte vi hem igen. Omöjligt att komma till skolan. Vår buss dit var inställt. Tunnelbanan inställd/strömavbrott. Så jag tyckte det var bäst att åka hem.
Väl hemma missade jag bussen med typ 3 min. Så fick vänta i en halvtimme. Men Sofia väntade med mig den underbara ungen!
Sen när jag tog bussen fick jag åka runt hela hagviken bara för att komma hem. Härligt härligt.
Men nu är jag äntligen hemma, och kommer stanna i huset tills ikväll. Då jag KANSKE ska träffa Erika. Om dom inte hade andra planer ;)
Men ska kolla lite film, städa. Kanske lite läxor. Iallafall hitta på något. Pussar!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Hmm..finns liksom inget att välja, dom dåliga vanorna gör ju mig till mig. Alla har dåliga och bra saker. ;)
Men jag antar att jag skulle vilja välja bort att jag hatar att prata i telefon? Ibland är det ju alltid smartare att ringa och prata så, men det är något med att prata i telefon som gör mig obekväm. Eller det beror på vem jag pratar med. Det finns vissa personer jag inte trycker upptaget på. Hehe.
Mina svar är förjävliga javet...Ska dra nu puss!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Det börjar bli tråkig nu ju!!
Men gör fan klart den.

Så vad skulle jag göra om jag fick en miljon...typ handla maaassor!
Haha, väldigt själviskt jag vet, men vem vill inte ha mer kläder och grejer? ;)
Sen skulle jag väl ge lite grann till "välgörenhet". Nej alltså jag vet inte riktigt eftersom jag inte har en miljon.
Om jag någonsin får en så får jag väl tänka ut det då! ;)

Hejdå!

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Men hallå där i stugan!

Så bloggar jag igen då. Äsch, inläggen kommer lite då och då. När jag har tid/lust. Det blir perfekt.
Igår var jag i kista med min syster. Så fick med mig Jofama by Kenza jackan hem. Lycka!
Idag har jag bara vart med Erikorna efter skolan. Vilket var otroligt mys! Och nu ska jag städa, duscha sen blir det film och sova. Hmm..annars var det nog inget mer. Ska vara med Erika och Erika dom närmsta dagarna så vet ni vad jag gör också ;)

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Alltså jag vet inte. Det är olika. Jag har väl de krav som de flesta har liksom. Snäll, ärligt osv. Såna saker. Sen ger ju OFTAST utseendet insidan en chans liksom ? Det är ju så det är. Inte att jag är ytlig, men det är sanningen. :) Som sagt, det är olika liksom.
Hehe, sääämst svara. Men whatever!

Puuuuss!

Härligt!!

Nu är min syster här! Som jag längtat efter henne. Woohoo!
Ska umgås med henne så mycket jag kan. Pussar på er!

Lost and insecure you found me
Jag saknar dig...

The Fray - You found me


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Nu kör vi på dag 5. Jag vet ju faktiskt inte vad jag vill ha mest nu.
Min kärlek tillbaka kanske? Göra det ogjort. Eller kanske mer kläder. Haha jag vet inte. Jag vill väl ha mitt misstag ogjort, för jag vill ha min kärlek tillbaka. Och så vill jag ha mer kläder!(som alltid)
Haha, fett löjligt. Kanske skulle tagit världs fred eller något istället? ;)

Wiee!

Hallå där!

Har vart och shoppat med mamma idag. Hittade inte så jätte mycket, men fick med mig lite hem.
Köpte : En tröja, grejer för håret, lotion och super snygga ringar! + en film som jag letat hur mycket som helst efter.
Så jag är väl halvt nöjd ;)

Ska iallafall börja göra mig i ordning snart. Ska träffa cissi senare tror jag. Annars bara slappa hemma.
Vi hörs senare! Puss.

Godmorgon

Jag var inte med Erika och dom igår, för det hände en sak...vill absolut INTE prata med någon! Och saken blev ju inte bättre av att min mamma blev tvungen att ta ett viktigt samtal, och bussarna gick alldeles för sent?
När jag sagt att jag inte skulle vara med, blev det väl lite tjafs. (Hoppas det inte bli någe bråk. De är mina bästa vänner...vet inte vad jag skulle göra utan dom. )
Sen tvingade mamma med mig ner på centrum, fick tydligen inte sitta hemma. Så mötte Cissi där också så hängde hon med hit. Sov här och idag tror jag att jag ska åka och shoppa. Glömma bekymmerna.
Aja, bloggar väl om något händer senare. Hejdå

Woohoo, jag bloggar igen! Idag...

Alltså dag 4 är tråkig... Jag kan skriva vad jag drömmer om jätte fort. Jag är helt säker på mina mål/drömmar.

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskingar

Jaha. Jag drömmer om att bli en super, talangfull duktig frisör. Framgångsrik. Med en framgångsrik, egen snygg salong. Med en jääätte stor kundkrets. Att få jobba vid fotograferingar. Runways. Såna saker. Äga ett eget företag. Egna shampo och balsam.
Det är väl det som har med jobb att göra.
Annars då, jag vill resa jorden runt. Uppleva massor. Utforska..haha. Leva livet fullt ut innan jag vill hitta kärleken.
Myyyyys!

Ja det är väl allt, ;)

Helgens planer :

Fredag - Skola, shoppa. Hem och göra mig i ordning. Middag med mina fina flickor, Erika, Sarah & Erika.

Lördag - Ta en lång sovmorgon. Shoppa med mamma kanske, eller bara åka iväg och käka. Sen antar jag att jag ska träffa brudarna igen. Hoppas jag.

Söndag - Inga planer än så länge, blir väl en slapp dag.

Men ska plugga lite nu, vi hörs! Hejdå.

2Feb2011/ Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

Sääämst uppdatering, javet! Men har försökt hålla mig från datan ett tag nu eftersom det kan vara orsaken till min huvudvärk?
Men nu är jag inne en snabbis för att kolla runt och skriva här. Den där dag grejen får bli i samma inlägg. Det blir ändå kort.
Idag har jag : Vart i skolan, ny kurs har börjat. Det är en ESV kurs.(Estetisk verksamhet). Så vi ska fota och hålla på där. Sen drog jag, Sofia och Madde till stan(D-gatan) och kollade runt lite. Madde drog för att träffa sin pojkvän efter ett tag, men jag och Sofia fortsatte kolla runt. Köpte ett par skor, knee highs och en tröja. Ganska nöjd. Sen drog jag hem, hann precis komma innanför dörren sen skulle jag ner till centrum för att träffa Erika och Erika. Vi köpta lite dricka sen gick vi till solariumet. Så nu är man väl lite brunish hoppas jag!
Och ja, nu är jag hemma igen. Har inte ens tagit av mig jackan ännu? Knas...sitter fullt påklädd.
Men ska alldeles strax dra fram morgonrocken och ta mig ner till badrummet. Sen blir det att skrubba sig alldeles fräsch och ren! Sen väntar sängen på mig. Ja det var väl allt ;)
Jag lär ju skriva innan helgen så helgens planer kommer väl upp här lite senare.

Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

Ja...det får väl bli som alla andras. Sommarn såklart. Bara för att man kan ha så snygga kläder!
Klart man kan vara snyggt klädd på hela tiden. Men när det blir kallt så drar man på sig stora jäckor och grejs. På sommarn går man med shorts, snygga linnen, man badar framförallt. Ja, det är allt med sommarn som är härligt. Värmen. Allt <3

Det får väl bli min knasiga förklaring. H3h3. Men nu ska jag dra från datan, tjingeling!

RSS 2.0