oncontextmenu="return false">

Mors dag!

Ja, här kommer faktiskt ett inlägg. Bara för att min syster är hemma och hon hade med sig sin data.. ;)
Jaha igår hade Erikas mamma 40års fest. Grymt kul. Drog hem runt 1-2. kommer inte riktigt ihåg. Haha, vaknade nyss...suck. Men kände verkligen att jag behövde sova ut, men har drömt världens knäppaste drömmar. Aja, ointressant. Idag händer det inte så jätte mycket. Ska åka och handla lite till min mamma snart eftersom det faktiskt är hennes dag idag också, och sen kanske träna med Erika vid 5, beror på om jag hinner. Sen ska jag också sola idag, det är väl planerna. Höhö. Ska försöka fixa ett sätt så jag kan blogga mera.
Det har kommit fram att min data inte går att fixa så vi ska köpa en ny istället, men vet inte riktigt när det blir. Men tills dess får jag improvisera lite grann.
Men vi hörs lite senare ikväll, pussen!

Min absoluta nya sommarplåga !


The only thing that keeps me wishing on a wishing star

 

One true love

Alltså, den här videon. Underbar, finns verkligen inga ord. Haha, känns som om jag inte lyssnar på något annat än Green Day. Det är ju en viss persons fel, eller inte fel. Tack till honom!
Lyssnade på dom as mycket förut och nu har jag hittat tillbaka. Alltså, det finns bara en true love för mig. Och det är Green Day och Billie Joe Armstrong. Wow!
Kärlek <3333


Sängen kallar...

Usch nu måste jag verkligen sova, ska upp extremt tidigt imorgon...redan klockan 5 ska jag vakna. Bara för att jag ska hinna duscha och hålla på. Måste ta bussen som går tjugo över 6 och sen går tåget tjugo i sju. Anledningen till att jag åker så tidigt imorgon är att det är nämligen nationella prov. I engelska då. Men det kommer gå super, även om det inte känns så just nu. Men nu är jag bara allmänt sur och irriterad. Som jag sa tidigt, så är den här dagen inte så super för mig.
Dock så var det himlans trevligt idag med min favorti brud. Vi drog och handlade lite frukt och glass. Sen åkte vi hem till henne och bastade med ansiktsmask och allt. Mys dag!
Imorgon händer inte så mycket, skola(provet), shoppa och träffa brudarna. Jaja, måste verkligen sussa nu. Pussar!


Hey sexy boy, set me free, don't be so shy play with me


tjollahopp

Vaken alldeles för tidigt, men nu kan jag inte somna om. Jag och brudarna var i Dalarna i helgen, och vi sov ute, på asfalten och säger bara att det är absolut inte bra för ryggen, så jag var tvungen att vara hemma igår och nu på morgonen skulle jag testa gå till skolan, gå och och göra mig i ordning. Men kom fan inte upp ur sängen, dessutom har jag en ful dag och ingenting går rätt till. Undra om det är ett tecken på ännu en dag hemma. Känner mig faktiskt riktigt gammal...suck!
Jaja, imorgon är det nationella i engelska och det ska jag definitivt inte missa! Det är ju hur viktigt som helst.. ;)
Hmm...tror Erika skulle vara hemma idag också så får väl ringa henne så kan vi säkert kolla film eller något, pussen!

RSS 2.0