oncontextmenu="return false">

Godnatt/HEJ

Sitter hemma hos Erika nu. Tagit hennes data. Såklart!
Vi ska väl inte göra speciellt mycket. Ska vänta tills min mamma kommer och hämtar mig. Vill hem och duscha och mysa i sängen. Är på ganska dåligt humör.

Men kommer nog inte orka skriva förens imorgon. Puss


Datakunskap!

Sitter på lektion nu, men orkar fan inte göra något. Slutar ändå om 5 min typ. Så bär det av hem. Ska sova riktigt länge. Sen duscha, ha liten spa dag hemma och så. Tror att min mamma är hemma också. Så ska väl umgås lite med henne också.
Har inte kunnat skriva för mitt internet har inte funkat.
Men vi hörs när jag kommer hem, puss!

28september2010

Jo, trött är jag. Har vart hemma en stund nu. Jag sitter och myser i soffan i sköna kläder. Blir bara tröttare för varje sekund. Men klockan 16.00 ska jag kolla på Förhäxad på 5:an så jag ska ta och hålla mig vaken!
Idag hade vi frisörteknik, 2 lektioner på morgonen. Och vi tränade på Svinryggen. Ett jätte fin enkel uppsättning som man kan göra lite mer avancerad och arbetad om man vill såklart.
Kan lägga in lite bilder på min. Man ser inte så jätte bra, för ljuset i rummet funkar inte tillsamamns med min kamera.

Hmm..efter Förhäxad vet jag inte riktigt vad jag ska göra?
Vet inte hur jag känner mig, om jag är för trött för att gå ut, eller om jag bara är trött helt vanligt. Så vi får se :)

Och ni ska bara veta. Jag har redan börjat räkna ner dagarna. Det är inte länge kvar tills Erika kommer!
Ni förstår inte hur mycket jag saknar henne. Hatar att inte få träffa henne, prata med henne. Hon skrev att hon längta hem lite igår. Usch känns som en evighet.
Aja..tror hon kommer på fredag?
Så bara 4 dagar om man räknar med idag!!

Kramisar!




framifrån(inte så jätte bra)



bakifrån


h.sida



v.sida


Blä..

Godmorgon..
Jag har sovit så gott så jag verkligen hatade att gå upp nyss. Skulle göra vad som helst för att få lägga mig igen. Men måste ju till skolan. Så det är bara att gå dit, sen kan jag ju alltid komma hem och sova..Det blir typ så för slutar vid kvart i 3 idag. Och har idrott(simning) sista så kommer vara jätte slut efter idag.
Aja, men nu ska jag upp och börjar göra mig i ordning för vi ska åka om ett tag.
Ha så kul idag!
Puss



Ingenting

Sitter och kollar på The last song igen. Mycket tårar..Har typ inget att skriva. Ska snart ut och träffa Erika sen får vi väl se vad jag gör. Ha så kul så skriver jag sen!


Godnatt.

Nej, jag ska inte sova riktigt ännu men kommer lämna ifrån mig min data nu så jag kan liksom tagga ner så jag blir lite trött. Måste packa lite till imorgon också och sånt. Så jag säger godnatt nu, och vi hörs imorgon efter skolan!
Sov gott!




Camp Rock 2

Sant. Kan inte hålla mig borta. Men de är en grej bara. Kollade nyss på Camp Rock 2. Måste säga att den va inte bättre än 1:an men de är sällan uppföljare. Men låtarna. Herregud va bra dom va. Det var 2 jag fastnade för iallafall. Tårar i följd för en av dom. Skit gullig!
Lägger in den!
Grymt bra, älskar refrängen. Like fire and rain.



..

Kommer nog inte blogga på ett tag nu. Är inte på humör. Sjukt trött på vissa nu!

Rubrik

Har inte så mycket att säga, lite för sent för godmorgon va?
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Just nu sitter jag och Cissi och gör oss i ordning. Det kommer väl ta ett tag. Sen blir det lunch och sen träffa Erika hoppas jag..Vet inte om hon får ännu så vi får se. Sen ville jag träffa en annan idag, men kan ju säga att jag blir väldigt ignorerad...så där sprack det. Men skit samma. Blir bara på dåligt humör.
Aja, ska föna håret nu så vi får väl höras senare!

Nattinatti

Maha, jag är fett trött. Cissi ligger och pratar med sin pappa. Och jag har grymt ont i ögonen. Aja, tänkte mest säga Godnatt.
Sov gott!

Gästbloggar!

Tjatja, här sitter man då och gästbloggar medans sandra byter om. Vi har varit nere i centrum och handlat lite gottgott och hyrt en skräckfilm och en baksmälla.
Nej, nu ska vi ta bort sminket och sätta ansiktsmask och sedan mysa!
Pusspuss / cissipissipäronpung


19:44

Sitter med Cissi och vi töntar oss, ja som vanligt. Snart ska jag käka och sen drar vi oss ner till Centrum...WIHO!
För att hänga där med alla coolingar, nejmen vi ska hyra film, köpa lite gott, kanske träffa lite folk sen ska vi ta oss upp till mig igen.
Kolla lite film och bara vara allmänt coola!

Uppe hela natten ? YES MA'M.

Hehe, men jag skriver lite mer senare när vi kommer hem igen. Så ni får väl ha det så bra!
Puss & Kram


25/9

Nu är jag hemma igen, har inte handlat något typ. Kände för att vänta lite så handlade bara lite små saker.
Snart ska jag gå ner och duscha, sen ska jag börja göra mig i ordning ska ut och träffa Erika. Så ja, vi hörs sen!
Sen förlåt för kvalitén på bilderna, var tvungen att ta med en annan mobil..
Pussis!

Rakhyvlar, deo o lotion, trosor parfym o en tröja att sova i







Nyvaken!

Gah, jag är så trött på morgonen, vilket jag tror att alla är!
Jaja, idag vaknade jag faktiskt med ett grymt humör. Menat att det är bra. Och för mig att bli väckt och sen vara på bra humör är ett mirakel.
Har redan skrivit vad som händer idag, så orkar inte göra de igen!

Vad ska ni göra idag då? :D

Men ska gå och äta lite nu sen ska jag och mamma åka och shoppa lite kläder, = K Ä R L E K!

Ha det så bra, så hörs vi senare!

Puss & Kram


Nu ska jag sussa!

Filmerna jag och familjen kollat på har gjort mig extremt trött. Sitter och myser i sängen & kämpar för att hålla mig vaken. Snackar lite om de sista med Erika, sen ska jag krypa ner. Och idag har jag bäddat om, så idag blir det extra mysigt att sova!
Imorgon ska jag träffa Erika när hon kommer hem, sen träffa Ante efter hans match, sen får vi se vartvägen tar mig. Ni får väl en update imorgon bitti också, men nu måste jag lägga mig..Godnatt!
Slänger in en bild på blommorna till begravningen..





Kväll.

Precis kommit hem ifrån begravningen och allt. Vi var där...hemskt.
Aja iallafall, sen drgo jag och mamm&pappa till Barkarby, kollade lite skor och sånt som vi ska köpa imorgon.
Köpte en film också, det var ett tvång verkligen jag kunde inte hindra mig själv. Ja, jag köpte New Moon.
Hehe, sen drog vi och handlade lite mat och sånt. Jag köpte lite nödvandiga saker. Parfym och hudlotion. Luktar as gott!
Men nu ska jag kolla om Erika vill komma och kolla film kanske. Vi hörs senare!

Vaken.

Ganska tidigt för den delen också. Men tror nog att jag somnar så fort jag ställer ifrån mig datan. Idag är jag mest hemma för att jag hinner inte till skol innan begravningen och jag vill verkligen gå på den...Men som sagt, är inte så bra på att hantera sånt, jag kommer iallafall försöka.

Men nu ska jag försöka komma ner och käka frukost, för min mage låter hur högt som helst. Sen måste jag kolla exakt vad jag ska ha på mig. Vi får väl se vad det blir. Skriver mer när jag kommer hem!

Juste idag åker Erika till Turkiet och jag kommer sakna henne som fan, min dagar kommer bli helt tomma. Vill inte att hon ska åka, tur att de är en vecka bara...Jag älskar dig bästavän!
Puss & Kram.



sexig bild, javet!

Godnatt!

Kom precis hem från centrum, handlat lite fukost till imorgon. Ska strax ner och umgås lite med familjen, sen duscha  sen blir det upp på rummet med min älskade syster och kolla film, med ansiktsmask. Mysigt!
Vi ska kolla Nine, och The last song. Älskar den filmen..
Hihi,. men efter det ska jag sova. Vet inte om jag hinner till skolan imorgon innan begravningen men vi får se.
Sov så gott, puss!


23September

Hej på er!

Ligger och myser i min systers stora säng och kollar på Grey's Anatomy. Gud jag har kollat säsong 1-3. Under tiden jag har vart sjuk, hemma. Det är verkligen beroendeframkallande. Går inte att sluta kolla. Hihi.
Usch, varje gång dom gråter så gråter jag. Och just nu dör Merediths styvmamma. Sorgligt..
Snacka om ointressant, men jag har inge bättre att skriva. Sitter mest och väntar på att min mamma ska komma hem så vi kan åka och handla lite kläder som igår. Måste ha något att ha på mig imorgon på begravningen.  
Snart ska jag gå och dsucha, raka benen och såna grejor! Usch, måste städa mitt rum också...
Tror jag ska ha lite ansiktsmask och allt senare ikväll också. Låter ganska skönt efter en vecka som en "riktigt" sjukling..
Men ni får ha det så trevligt verkligen, så får vi höras ikväll, eller imorgon.

Ps: Imorgon ska min lilla bästavän sova hos mig, som jag har saknat henne!!





Natti!

Nu ska jag ta mig till duschen och sen sängen. Är faktiskt ganska trött. Mår inte jätte bra så tror att jag kommer stanna hemma imorgon också..Vet att jag sa att jag skulle till skolan men jag tror fan inte min kropp orkar det. Vi får väl se.
Drog till Jakan idag och handlade lite kläder med mamma. Mysigt var de. Älskar att handla kläder.
Men nu ska jag ta mig till duschen. Godnatt!


22Septemeber

Mår bra idag. Sista dagen hemma. Skönt!

Jag är inte sjuk längre, men jag vet fan inte vad det är med mig? Jag är så sur och nedstämd hela tiden och jag är inte ledsen på något sätt. Det låter helt cp.
Usch jag känner verkligen att jag behöver prata med Erika. Behöver hennes råd just nu..Imorgon blir det bara skola, ska kolla om Alex vill träffas också..Tror inte han har tid men får väl kolla iallafall. Sen fredag blir det ingen skola, utan jagska på begravning. Och jag hanterar inte sånt så bra. Är inte så bra på att kontrollera känslorna i vissa sammanhang. Och då är det bara en person jag vill ha vid min sida. Och det går inte, vilket gör allt ännu mer jävla svårt. Menmen, efter begravningen så kommer Erika S till mig och sover hoppas jag. Erika E ska åka till Turkiet på fredag så vi träffas inte på en vecka..
Aja, ska ner och käka något nu. Puss!


Hej.

Usch, idag är jag sjuk. Jag känner det i hela min jävla kropp. Orkade inte ens upp ur sängen. Total shut down av hela kroppen.
Jag är magsjuk, va uppe hela natten. Och nu känner jag mig helt tomt verkligen.
Så ja, ni vet varför jag inte bloggar. Vi hörs imorgon. Puss.


saknar min älskling...

Hellu.

Idag är det något fel på mig. Jag vet inte riktigt vad. Jag är inte på humör för någonting. Är otroligt känslosam. Knäppt. Så jag tänkte inte skriva något långt inlägg, mest säga att blogg.se cepa sig igår så kunde inte blogga?
Mest det. Ska försöka sova lite granna, sov så gott! Puss!


erika och jag, kommer sakna dig otroligt mycket när du åker!

Hello & Goodmorning!

Vaknade nyss, pratar lite med Elin. Vi ska ta bion efter skolan imorgon. Så vi hoppar bara på tunnelbanan så är de klart!

Hmm..vad som händer idag. Duscha, göra mig i ordning, träffa Erika tror jag, sen hem ikväll, och öva massor på chignonen(knuten) som vi har i läxa till imorgon.
Ja..det är min dag de.
Juste jag såg faktiskt Kick-ass igår. Hehe, den var faktiskt grymt bra. Bättre än jag trodde att den skulle vara.
Aja, snacka om ointressant, jag går och duschar nu. Hejdå!

Vilken dag.

Jag och Erika har vart så duktiga nu. Imorse väckte jag henne med ett sms, klockan 10. Vilket är tidigt för vår del. Så kom hon hit så åkte vi ner och köpte frukost. Lite mackor och apelsinjuice. Snacka om GOTT!
Iallafall, sen kollade vi lite på Grey's och sen tog vi en promenad ner till Cissi. Så vi har kämpat idag!

Nu har hon åkt hem för hon skulle på middag med klassen. Och jag sitter och äter kakor och funderar på om jag ska ringa Elin och boka om bion till idag istället. Eftersom de verkar som om jag inte har något att göra.
Om jag inte ska träffa Alex efter hans match.
Vi får se.
Elin och jag ska se Resident Evil iaf. Hann inte se den igår..
Men nu ska jag se lite mer på Grey's och käka mina Oreos.
Vad händer ikväll då ?

Puss!

Hej!

Här sitter jag, ny duschad och väntar på Erika. Hon ska komma hit så ska vi göra oss iordning. Sen hittar vi väl på något. Tror hon ska träffa J. Hoppas det iallafall!
Jag har inge roligt att säga/skriva..
Öhm, jag ska ha leggings, en rosa halvklänning/top, kör på vit svarta graffiti naglar, lite ringar sisådär. Ingen bild än så länge. Synd. Men fixar jag en lägger jag definitivt in den. Promise. Men, nu måste jag föna håret.
Pussis!

Fandå-

Jag har sovit bort hela dagen. Fattar inte varför. Jäävla skit.
Från att jag kom hem vid 2, tills nu. Jag hoppas jag kommer kunna somna ikväll iallafall. Men känner mig fortfarande riktigt trött, så tror nog inte det kommer bli något problem.

Hmm..idag hände inget intressant. Lektioner, lunch vägen hem. Inge mer med det.
Jag är på grymt dåligt humör idag. Dels för att jag har blivit ignorerad hela dagen. Sen drömde jag en liten "mardröm". Ganska töntigt, men jag drömde att ni hatade min blogg. Alltså verkligen hatade den. Fanns INGEN som gillade något alls med den. Skönt att känna sig misslyckad. (NOT).
Aja, jag måste ta bort mitt nagellack nu, måla nytt. Käka sen måste jag duscha och grejs.
Göra läxa. Frisör läxa. Det är typ som glosor. Det är några ord man ska kunna. Så det blir att träna lite då och då.
Men förlåt för att jag inte skrivit idag. Sov?
Men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! :D
Kisses!

"Lät du henne komma närmre..."

Trött, ska sleepa!

Alltså mitt hår. Det finns lite oenade tankar kring det. Antingen så är de missfärgat, alltså grönt eller så är det som alla säger. Normalt. Vi får väl se imorgon i dagsljuset. Lite för sent för det nu.
Sitter och är cool med min mobil i mitt mörka rum. Detaljer detaljer. Iallafall. Ska väl dra täcket över mig snart och försöka sova. Dock känner jag mig inte speciellt trött, men jag får göra det bästa av situationen.
Kanske märks(eller inte)på hur jag skriver att jag är lite nere nu(?), jag har ingen aning om varför. K N Ä P P T!

Det är kanske för att Resident Evil är på tv, men min syster har tjingat tv:n för att hon ska kolla på "Kungarna av Tylösand". (BLÄ). Och kan inte kolla på min tv för den råkade jag ha sönder häromdagen...duktigt? Yes SIR.
Jag kom nyss på BÄSTA idén. Tror jag ska tända lite ljus och mysa lite i mitt rum. Kanske kanske KANSKE ansiktsmask. Men kan väl vara skönt att varva ner lite innan man ska sova. Kanske tröttheten kommer då? Ja, vi får väl hoppas..
Gud så ointressant och onödigt inlägg. Men ni vet, bara för att jag kan så...
Hehe, sov så gott, de ska jag!
Godnatt!♥

Ps: jag älskar mina underbara tjejor, Erika och Erika!



blev bild på mina och jespers fot/fötter/skor...


Färgning

Tjena!

Sitter med hårfärgen i nu. Lite nervös för hur det kommer bli. Men vi får väl se.
Erika och Erika sitter på sängen och töntar sig som vanligt. Strax ska jag skölja ur, sen ska jag göra mig i ordning. Men annars har jag ingen aning om vad vi ska göra sen. Vi får väl höras lite senare!
Puss!

14Sep2010

4 timmar sen jag skrev, men jag kan inte hålla mig borta. Helt gaaalet!
Jag har ju lovat flera gånger att bli bättre på att blogga, och nu försöker jag verkligen. Mest för att jag vart sjuk, och det är = tid. Ïnte för att jag inte vill blogga på dagarna, utan mer för att jag har massor med saker att göra.
Aja. :)
Strax ska jag gå ner till duschen. Ta en låång skön dusch. Raka benen och shit! Sen upp till badrummet uppstairs på med ansiktsmask, sen kasta mig ner i sängen, kolla film till det är time att ta bort den. Sen blire sängen och sova! Haha snacka om detaljer! Vill fan va pigg imorgon. Även om jag inte kommer gå så länge.
Juste. Fick en fråga om vem Alex är. Det är bara en vän till mig. Så det är uppklarat. Hehe.
Men ni får sova så gott! Godnatt!

Ps: Älskar hur ni har blivit bättre på att kommentera. Keep up the good work!

Puss!

I'm ALIVE!

Jo, jag lever faktiskt. På riktigt. Inte har jag dött av min hosta ännu inte!
Men ni ska bara veta att jag har så grymt jävla tråkigt. Sjuuuukt!

Imorgon ska jag till skolan, så är det bara. Inget kommer att stoppa mig. För efter skolan väntar mysis dagen. Har precis pratat med Erika S om att hon jag och Erika kanske ska sola lite efter att dom slutat, sen drar vi hem till någon med lite tjockismat, och ansiktsmask grejjor. Så har vi en liten tjejkväll/dag. Snacka om mysigt! (Tror jag ska träffa Alex imorgon också. We'll see.)
Kolla lite film, jag tror jag ska färga håret mörkt också. För jag har en otroligt ful grej i luggen. En blond slinga som inte passar in alls.
Jag vill inte ha typ svart hår, utan mer mörk brunt/med inslag av rött. Ja, som jag hade innan jag gav mig på att få det ljusare. Misslyckades! Så jag kör nog på den mörka stilen igen. Bara det att det kan bli så grymt tråkigt ibland...
Jaja, vi får väl se vad jag gör imorgon. Ni lär väl märka(?).
Nu ska jag kolla lite film, käka melon och ha min egen lilla Sandra time. Det vill säga med en ansiktsmask!

Ha det så trevligt så hörs vi sen!

Kvällarns!

Nu är jag full! Och då menar jag inte alkoholpåverkad, utan full med mat. Typ mätt. Inget mer får plats.
Wow, va god mat min pappa lagade idag. Inte för jag vet vad det var, jag käkar det han severar för oftast är de as gott. Men idag slog allt. Hehe, jaja. Idag har jag legat hemma med min syster. Mår hyfsat just nu. Halsen är svullen så är väl hemma imorgon med, men på onsdag drar jag till skolan. Ska bli kul. Slutar 11.05 då, så de är skönt.
Hmm..något mer innan jag går till badkaret?
Juste, på fredag kommer den underbara Resident Evil 4 ut! Jag längtar. Älskar dom filmerna! Mila Jovovich är ju så underbar i dom. Model goes actress. Love it!
Nejmen, hon gör verkligen rollen superbra. Så jag ser fram emot fredag. Som jag ska njuta!
Ska gå med Erika är det bestämt. Om hon ska ha med sig någon vet jag inte. Frågade Alex om han ville med också, men vet inte ännu. Hihi. Myspys.
En sak till, jag hatar myggbett. Det är fullt med myggor, fattar inte att de är så många i år. Jag menar, i somras så var de knappt några. Nu kryllar de av dom. Kanske är som med flugor, dom dras till smuts och (bajs), right?
Då kanske myggor dras till skönhet, nej men bra blod kanske?
Kanske inte så bra exempel. Jaja, ett gott skratt!
Nej nu ska jag bada. Sen blir de att dra sig till sängen. Lite frågor att sluta med kanske.
Något intressant som hänt idag?Bra/Dåliga saker?
Share it with me.
Sov så gott. Puss!


saknar sommaren...


SAT-boxen och lite mat!

Är hemma sjuk idag. Jag fattar inte hur halsen kan totalt döö på en natt. Jag som precis sagt att sömnen gör underverk med kroppen! PEPPAR PEPPAR!
Aja, iallafal. Tur är att min syster inte jobbar idag, utan är hemma så jag slipper vara ensam i de här jävligt läskiga huset..

Somnar lite framför datan, så tror jag ska dra på mig en tröja och röra mig neråt. Hoppas ni mår bra, iallafall bättre än mig. Skulle vara härligt med lite svar.
Vad ska ni göra idag då? :D

Puss!

Godmorgon

Sömn kan göra under med kroppen. Febern är borta, och har bara lite ont i halsen. Så idag får det fan hända något! Annars kommer jag dö..
Jaja, vaaknade för en liten stund sen, käkade, plocka in diskmaskinen(duktigt!), och pratade med mamma. Hon & pappa ville åka utomlands på höstlovet. Dom ville bara kolla så det var okej med oss. Såklart är de OK! Så hittar vi något så drar vi utomlands. Härligt!
Ni vet, ikväll är de Mamma Mia! Den filmen ger mig verkligen minnen. Gud va den är bra, älska!
Jag skriver lite om mycket, ointressant..I know. Så nu ger jag mig. Säger godmorgon och drar ner och duschar.
Ni får ha det så bra. Så hörs vi ikväll, eller imorgon. Pussis!



ganska gammal...

Tjena!

Jag är så über trött så att det är fan nästan inte sant. Jag hatar verkligen att ha feber. Jag har det inte så ofta, men när jag väl har det så är den hööög. Typ dödshög. Nu är den bara 39.
Jag får fan ta och hoppas att den gått ner tills imorgon. Usch, imorse kunde jag inte prata. Jag har ingen röst efter natten, aldrig hostat så mycket i hela mitt liv. Vaknade flera gånger. Jaja, jag ska inte tråka ut er med mitt lidande. Jag har faktiskt inget intelligent att skriva just nu. För eftersom jag bara vart hemma idag så har det inte hänt något..Förutom att jag tränade lite. Så puckad som jag är!
Jobbigt var det iallafall.
Hmm...imorgon hoppas jag att jag träffar Erika iallafall. Sen lite senare kommer Alex till mig. Eller jag hoppas iallafall det. För jag måste erkänna att jag saknat honom dom här två dagarna :$
Aja, nu ska jag ner till min syster och mamma. Kolla lite film. Vi hörs imorgon, är de okej? (inget svar).
Puss & Kram

Ps: Saknar min älskling väldigt mycket!♥



Tjabba!

Skrev ett inlägg igår. Men det kom inte ut på bloggen? Märkte inte det förräns nu.
Ja ni, vad har ni för er? Något kuligt kanske?
Jag har precis kommit hem ifrån Johan, hämta mina kläder och allt. Och nu ska jag duscha, ut och träffa Erika. Sen bär det av hem till Alex skulle jag tro. We'll se what happens.
Men, jag kan väl skriva lite ikväll, om det inte blir för sent. För isåfall skriver jag imorgon.
Jag hälsar den underbara duschen ifrån er, ;)
Puss.


saknar erika.


Söndag femte september

Jag vet! Jag är världens sämsta bloggare som glömmer bort sin blogg och läsare! Förlåt..

Helgen: Det har inte hänt så mycket, fredags var jag hos Erika E, med Erika S och hennes "kompis"..vi får väl se hur det blir med den skaen. Vi hade iallafall roligt. Kollade mest MTV och satt vid datan. Käka mycket. Väldigt vår stil!
Sen igår(lördag) så var vi på fotbollsmatch på dagen, sen efter det så drog vi till ishallen, kolla lite på hockeymatchen, sen drog vi hem till Jesper. Det var jag, Cissi, Erika, Erika och såklart Jesper. Filip drog hem. Men grymt roligt iallafall, härligt att frysa på moppen också. Cissi våga inte åka 3 med Erika så jag var tvungen att sitta där istället. Men det gick bra, vi överlevde!
Och nu, idag. Har jag bara degat hemma, just nu väntar jag på mat, sen ska jag ut. Hoppas hoppas hoppas att jag ska träffa Alex, har inte hänt dom andra dagarna så tvivlar på idag med. Men men...
Annars drar jag nog bara ut med tjejorna. Tror cissi kommer hit och sover ikväll också.

Update skolan : På fredag börjar vi klippa! Och jag längtar!

Jaja..fett ointressant. Nu ska jag sätta upp håret och käka. Puss!



Grey's Anatomy

Ja, ni fattar ju att jag kollar på Grey's, men kollar lite bilder samtidigt. Har då också lite tråkigt, vill att någon ska komma och kolla på film med mig. Men jag smittar folk just nu, så det är ingen bra idé.
Idag har jag vart "ledig" ifrån skolan, skulle till tandläkaren, så drog dit men råkade gå en timme för tidigt duktig som jag är. Hihi.
Och imorgon ska jag tillbaka till skolan, sen efter hem och duscha. Sen kanske vara med en person, jag verkligen saknat. Men vi får se om det blir så. Han kanske fortsätter undvika mig..
Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på tv och sen bär det av till ICA med papi. Jag ska försöka grilla lite ikväll. Mamma och Linda ska på middag med jobbet. Så jag får leka kock!
Men puss på er, vi hörs sen!


Erika, Jag, Jesper & Filip


One Tree Hill

Fan va trött jag är!
Har precis kastat in lite rösti i ugnen, ska grilla lite grann, jag är grymt hungrig! Har sovit ända sen jag kom hem. 
Och helt ärligt talat har jag ingenting att skriva om, liksom inte vill ni höra om maten(?)
Hörni, jag har gått och blivit kär! Bara sådär..
Men puss på er!

RSS 2.0